Léteznek olyan pszichopaták/szociopaták akikről sose derülne ki hogy azok?
Igen. Vagyis az átlagembernél nem derül ki.
Viszont, ha tapasztalt pszichológussal állnak szemben, akkor kiderül.
Semmi.
Tudatja vele. Ennyi.
Ameddig a jogszabályi keretek között tevékenykedik az adott pszichopata, szociopata, addig semmi nem lesz.
En autoaggresszor vagyok, de sokszor gondolkodom hogy akit utalok vagy rossznak itelek vagy kegyelmet okoznek neki ezzel azzal hogyan vegeznek vagy kinoznam, uralkodnek felettuk. Majd vegul ugy allitanam be mintha o maga vegzett volna magaval.
Sajnos az autoaggresszorokra jellemzo ez a tulajdonsag, hogy nagyobb %-ban okoznak kart masban.
De a valodi eletben egy kedves artatlan ember vagyok, vidamnak tuno illedelmes aktiv szemelyiseg. De amikor este van es nem latnak akkor mas arcom kerul elo, meg persze amikor otthon vagyok.
Egyedul az allit meg, hogy minek. Mitol lenne jobb az eletem ha megtennem? Mondjuk bizonyos esetekben az ove lehet ha megszunne akkor igen, de a tobbi? Ki a jo ki a rossz? Oljem meg azt aki megeroszakol sorozatban noket? Miert? Mert egy olyan trauma erte ami engem is ami olyanna tett amienne es nem tehetek rola es utalom? Nehez elitelni ki a jo ki a rossz.
A rossz talan az, aki hatter nelkul rosszindulatu termeszetenel fogva. A jo meg ennek az ellentete. Talan az alapjan? Nemtom, tudok egy par helyet ahol hozzam hasonlo "tovabfejlett" alakok akik figyelnek bizonyos helyekre ejszaka, hogy nokre tamadnak, nem jarok arra. Osztonbol ereznem legtobb esetben de nem mindig, hogy hol lehetnek nagyjabol megfigyelokent, es talan kozbe is avatkoznek de kit mentek meg? Kit sertek meg fogalmazzunk igy? Ha tudnam hogy ez meg az ilyen es olyan akkor oke, de igy, hogy vakul kioltogatni, nincs ertelme, es aminek nincs ertelme az untat.
Nem analizálni kell az embereket, hanem szeretni, imádkozni értük. Úgy sose leszel boldog, ha mindig keresel valakit, akitől félhetsz/akit utálhatsz/akit vádolhatsz.
Rövid az élet. Egyszer csak fog halni az, akit most így analizálgatsz, és akkor nem lesz kit vádolni. Mi lesz akkor?
Dícsertessék a Jézus Krisztus! (Viccelek)
Másodlagos pszichopata vagyok ASPD (szociopátia)
Élek és virulok! Az életem kiegyensúlyozottnak mondható nagyrészt.
Csak és kizárólag úgy derülhet ki, ha elmondom valakinek, amit nem igazán csinálok. (abszolút semmi értelme nincs)
Kifejezetten intelligens vagyok, de nem ezért nem kapnak el, hanem szimplán azért, mert nem követek el életellenes bűncselekményeket.
A "normális" emberi populáció 1%-a gyilkos
A pszichopata populáció 1%-a gyilkos
Az esetek többségében "normális", kedves, barátságos, segítőkész, asszertiv, domináns, határozott, "easy going" élőlényként viselkedünk, mert így van a legtöbb esélyünk érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!