Titeket nem nyomaszt ez a jó idő?
Nekem már elegem van a hőségből.
Én akkor vagyok aktív vidám ha 20 fok körül van és picit borús.
Alig várom az őszt. Bejárni a szép hegyeket a hűvös időben a színes falevelek körül.
Nem ez a rothadékos forróság megint.
Kimozdulni sincs kedvem ebben a poshadék időben a lakásból.
Elmennék biciklizni de agyvérzést kapnék a forróságban.
Strandra nincs kedvem menni.
Mit csináljak ebben a szar időben?
Ti mit csináltok ma?
Itthon maradok a klímás lakásban. Mondjuk most épp az erkélyen izzadok, azt én sem értem, hogy a 26 fok hogyan érződik árnyékban 40-nek.
De egyébként mindjárt vége a nyárnak, szóval már nem problémázok ezen a 2-4 heten.
Komolyan, kihalna a fél magyarság, ha nem panaszkodhatna? 🤔🤷🤦
Ember, augusztus van, tehát nyár van. Nyár = meleg. És örülj annak, hogy idén csak 30-32 fok volt nyáron, csoda, hogy a tavalyi évet túlélted. Tavalyi évet tényleg, hogy élted túl? 😮🤷🤔 Mi lenne veled mondjuk egy Szicíliában, ahol 38-40 fok van most?
Én imádom a nyarat, de a hozzád hasonló panaszkodóktól falra tudnék mászni.
Ausztriában élek és itt a múlt hetet kivéve 35-40 fok volt folyamatosan.
A lakásom szívja a meleget emiatt itt bent is 35 fok volt és éjjel sem tudtam lehűteni mert max 25 fokra hűlt le.
Tegnap a melegtől bevérzett a szemem és szédültem.
Elnézést hogy nem ugrabugrálok.
Tipikusan úgy írtad ki a kérdést, mint egy kattintásvadász bulvárcikkes újságíró.
Ja, hogy az apróbetűs részben van az, hogy te Ausztriában élsz? 🤦
Ember, húzzál fel a magas hegyekbe hűsölni, ne hisztizzél itt.
Vagy autód sincs?
Hol van hőség?
egy ideje hűvös a nyár.
Egyébként nagyon szar, hogy két hétig most volt egy kellemes ősz amikor majdnem pulcsi is kellett reggelente és már kezdted megszokni, erre most 2 hét nettó 33-35 fok lesz, ha nem több, és persze kb nulla csapadék. Nagyon szélsőséges, nekem az a bajom. Ha lehűl akkor úgy is marad, ha meleg jön, akkor nincs ami felfrissítsen, nincs amikor ne lenne kánikula.. nincs egy eső, meg semmi.
Nem is megyek ki a házból ma már kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!