Lehetséges, hogy a pap pedofil?
Figyelt kérdés
Minden vasárnap találkozunk a misén és minden egyes alkalommal olyan szépeket és jókat mondd, hogy rendesen kellemetlenül érzem magam. A másik… borzasztóan közel akar hozzám kerülni, kapcsolattartási szempontból és úgy is, hogy egyre közelebb jön hozzám. Ma is voltam nagymamámmal és ez az alkalom már mindennek a teteje. Mise végén a sekrestyében elkezdte mondani, hogy nekem milyen szép az arcformám, az arcom meg hogy csinos vagyok és direkt felhozott valami hülyeséget, hogy hogyan kell artikulálni meg olvasni otthon, csakis azért, hogy tudjon velem beszélgetni. “Rövidre” zárva az egészet, állandóan furcsán viselkedik CSAK VELEM, a többi lányra rá se vet nagyon, engem meg megnéz alaposan. Szerintetek mit lehet ellene tenni? Többet nem akarom a templom közelében sem látni2023. aug. 13. 11:16
12/15 anonim 

válasza:

Ezt biztos nekem szántad? Vagy legalább ehhez a kérdéshez?
De hogy válaszoljak is: nekem 8 évesen kezdett nőni a mellem. 12 évesen más B-s melltartóm volt. Mikor 5.-es voltam, akkor hozták elébb az menstruációs "felvilágosítót" 6.-ból 5.-be, mert a 6.-os lányok nagy része már menstruált. (Az előtt meg általában ugye megindul a szőrösödés, stb.)
Feltételezve, hogy a nemi érés még korábbra csúszott, egy 11-12 éves lány már túl öreg egy pedofilnak.
Ezt a 15 évet nem tudom honnan szedted. Csak annyit tudunk, hogy a kérdező 16-nál fiatalabb.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha mise után fejbeutom egy gyertyatartóval a sekrestyében, oszt elájul akkor hova tudom elasni?? Templom mögötti kert? ;)
2023. aug. 24. 23:08
15/15 anonim 

válasza:

Nah most leleplezted magad, hogy csak egy szanalmas kis troll vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!