Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinél mivel telik a vasárnap...

Kinél mivel telik a vasárnap reggel?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 08:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Xbox 0-24-be
2023. aug. 13. 10:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Nemrég keltem, csináltam egy jegeskávét, most azt iszom. A napi programot még nem találtam ki, de lehet leülök majd játszani, mert már 2-3 hete nem ültem a gépnél😁
2023. aug. 13. 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Te amúgy a valóságban is az vagy, aki csüccsögve odafontoskodik a kollégáknak, hogy namivanmizumicsi?
2023. aug. 13. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

18 éve, amikor megismertem nejem, a legtöbb hétvégén valamilyen programot szerveztünk. Ha mást nem, moziba mentünk vagy sétálni, de gyakran kirándultunk, egynapos utazásokra mentünk, néha kétnaposra. Havonta meglátogattuk a szülőket (még éltek akkor). Majd született két gyerekünk, akkor jöttek a családos, kisgyerekes programok. Állatkert, vadaspark, játszóházak, gyerekműsorok, vagy játszótér, strand, séta, kerékpározás, kirándulás...

Manapság tizenévesek a csemeték, inkább nélkülünk mennek. Habár elég sokszor a szobájukban punnyadnak. Nejem egy frigid boszorkány és házisárkány keveréke lett, aki képes egész hétvégén kötekedni mindenkivel. Családi programok mára megszűntek, nejemmel kettesben eszem ágában nincs menni sehová, nem égetem magam vele. Jó ideje utálom a hétvégéket!

51F

2023. aug. 20. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Fa***nak nősültél meg
2023. aug. 20. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Hát az nincs a homlokára írva egyiknek sem, hogy megsárkányosodik!

Amúgy irigyellek, az enyém már igénytelenül szarul is néz ki és nem érdekli.

2023. aug. 20. 16:01
 17/19 anonim ***** válasza:
anyám felkiabál mindenkit és megyünk a templomba.
2023. aug. 20. 16:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert te biztos kuurva jól nézel ki.
2023. aug. 20. 17:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. :)
2023. aug. 21. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!