Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hol lehet Madelein...

Szerintetek hol lehet Madeleine Mcann?

Figyelt kérdés
Immáron 16 éve, hogy nyomtalanul eltűnt ez a szegény kislány és mintha a föld nyelte volna el.Nagyon sokan gyanúsították annak idején is és még a mai napig is a szülőket, hogy valami közük volt lányuk eltűnéséhez, de mivan akkor, ha tényleg elrabolták és a mai napig fogvatartják?Szerintetek mi lehet az igazság?Életben lehet és előkerül valaha?
2023. aug. 11. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*altatót
2023. aug. 11. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es szerintem is ez történt, de akkor felmerül a kérdés, hogy miért adtak a szülők az ügynek ekkora nyilvánosságot?Miért álltak ki nap mint nap a kamerák elé és miért hagyták, hogy több millió ember aggódjon a lányukért?
2023. aug. 11. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Te mit választanál? 20 év letöltendő, vagy évi pár médiás hakni a történeteddel.
2023. aug. 11. 22:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Őszintén?Vállaltam volna a tetteim következményét.De ők nem csak, hogy nem vállalták, de még hasznot is húztak belőle.Rohadékok!!!
2023. aug. 11. 22:29
 15/17 Metionin ***** válasza:
Rég halott csóri. Nekem elejétől kezdve volt olyan érzésem, hogy a szülők sunyik és a mai napig azt gondolom, sanszos, hogy ők okozták a gyerek halálát.
2023. aug. 12. 11:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Már csak azért is, mert kb egy könnycseppet sem ejtettek egyik nyilatkozatuk során sem
2023. aug. 12. 12:17
 17/17 Metionin ***** válasza:
16. Nekem nem azért. Nem mindenki képes nyilvánosság előtt bőgni, meg ahány ember, annyiféleképpen gyászol. Valami más miatt érzem őket gyanúsnak már az első alkalom óta amikor hallottam a dologról. Pedig akkor még az altatós dolog és a keresőkutyás infó sem volt még nyilvános.
2023. aug. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!