Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Horvátok hogy viselkednek a...

Horvátok hogy viselkednek a magyar turistákkal?

Figyelt kérdés

2023. aug. 9. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltam kint kétszer is. Mivel neki fogalmuk sem volt, hogy honnan jöttem, mivel ugye nincs rád írva, teljesen kedvesek, figyelmesek voltak.

Szerintem nincs ilyen megkülönböztetés, mivel alapból honnan tudnák, hogy honnan jöttél? Hacsak nem a szállásadód a horvát.

2023. aug. 9. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan.
2023. aug. 9. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Leszarják hogy magyar
2023. aug. 9. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a taxisokkal ott is vigyázni kell, mert azok borzalmasan le tudnak húzni.
2023. aug. 9. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindig pozitív tapasztalataim voltak, némelyik vendéglős, amikor hallotta hogy magyarul beszélünk, tört magyarral kívánt jó étvágyat :)
2023. aug. 9. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk negatív élményeink vannak, egyszer voltunk 10 napig, elég is volt. 2 éjszakára magánszállást vettünk ki, nyilván látták parkoláskor, hogy magyar a rendszám. Elég bunkók voltak, nulla segítőkészséggel.

Amúgy a többi napon szállodában voltunk (az már a tengerpart volt), magában a hotelban udvarias volt a személyzet, de szállodán kívül bunkó primitív népség volt mindenhol (mármint a horvátok).

2023. aug. 10. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavalyelőtt voltunk, a szálláson nem volt gond, az egyes helyeken full közönyösek voltak velünk szemben (pl étterem), ha angolul beszéltünk, én úgy vettem észre, hogy a legtöbben németül tudnak, a legtöbb turista német és tőlük van a több pénz.

Akikkel nekünk gondunk akadt, a többi turista, főleg az oroszok voltak iszonyat parasztok velünk. A szállás előtt két helyre állt be a fickó kocsival, mert nehogy mi meghúzzuk a kocsiját, noha ezt angolul mondta el, utána tette az agyát, hogy nem érti mit mondunk neki, de máshol, más szituációkban is több turista is nagyon bunkó volt.

2023. aug. 14. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szálláson, étteremben kedvesek. Viszont kisebb településeken pl a boltokban a random utcai emberek balkáni bunkók. Udvariatlanok.
2023. aug. 30. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!