Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök ennek a hűvös nyári...

Örültök ennek a hűvös nyári napnak? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Örül a rosseb, a fél települést elvitte hétvégén a villámárvíz, nálunk is szrrá ázott a ház. A kertben már minden tönkrement, az idei "nyaralásunk" azzal telt hogy a szálláson vacogtunk pulcsiban. Ha még pár napig ilyen lesz az idő akkor kell fűtést kapcsolnunk. Nem normális nyáron a 15 fok napközben.
2023. aug. 9. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Én örülök a hűvösnek.

Melegben eleinte az energiaszintem csökken le, aztán fokozatosan gyengülök le (fizikailag, minden végtagom) és leszek rosszul.

Hogy mi a meleg? Tavasszal bizony a 26 fok is, ilyenkor a 28-29 fok.

De pl tegnap a napon nekem már kellemetlenül melegem volt.

Ha ez bárkit megnyugtat, igen, készülök Európa északibb részére költözni. Bár megszokom az ottanit és ott már egy 25 foktól rosszul leszek. 😁

Egyébként nemcsak nappal vagyok rosszul, gyenge nyáron.

Az éjjel is nehéz számomra.

A paplan kell ahhoz, hogy aludjak.

Namost 22 fokos szobában még póló+bugyi kombóban izzadok a paplan alatt (kidugott lábakkal) és nem alszom jól, vagy semennyire.

2023. aug. 9. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. aug. 9. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A kánikula hiányának örülök, annak viszont nem, hogy augusztusban kardigánban/ kardigánnal járok már zsinórban több napja.

Tegnap óta olyan nyomottnak, folyton fáradtnak érzem magam, szóval voltak már jobb napjaim.

2023. aug. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!