Hány sört tudtok meginni egy nap vagy egy buli alkalmával?

Egyet sem. 25n
Ha a szomjhalál fenyeget es nincs jobb opcio(mert pl kirandulasrs csak sört hoztak magukkal a pasik)akkor iszok a pasikébol 1-2 kortyot csak, azt is úgy, hogy szörnyülködöm közben, hogy lehet ezt inni?

Egyszerre hármat, egy teljes nap alatt hatot körülbelül.
Én sem szeretem igazán a sört, töményből viszonz egy litert is meg tudok inni akár egy napon belül, egydecinként.
24/f

A normál ügymenet 1-2. Utána többnyire megelégelem, nem esne jól több.
Múltkor hatot sikerült, egy idő után 5 percenként mentem ki WC-re. Egy lakodalomban, folyamatosan táncolva és izzadva a kánikulában lehet hogy több, mint 10 is bement.
50f

Nagyon max hármat, de inkább 1-2 a kényelmes. Valamiért sosem tudtam sok sört inni, egyből azt érzem, hogy tele van tőle a gyomrom és nem esik jól onnantól. Ezzel szemben más alkoholból pl vodkaszóda, gintonic, vodkatonic simán megy 4-6 nagyobb pohárral.
27/F

Nekem sem a kedvencem a sör, de egyet bármikor betolok simán, az jól is esik, a másodiknak kb a fele ami még ok, a többit legszívesebben kiönteném a csapba.
Boros vagyok alapvetően, egy este 2 palack is lemegy simán. A felest viszont elég rosszul bírom, egy decitől ha nem lassan, felöntve iszom, be tudok állni. 34f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!