Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyertetek már valamilyen...

Nyertetek már valamilyen nyeremény játékon?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint pl: Coca-Cola, Piros Pöttyös túró rudi, Sportszelet, Soproni stb. Amiben benne van a kód és fel kell tölteni neten keresztül.

Ha igen, nyertetek? Ha nyertetek mit?

2023. aug. 7. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ice teával beats fejhallgatót, 2 kupakot töltöttem fel, de mire megkaptam az emailt már nem voltak meg, felkutattam a szelektíves kukát, az egyik meglett, hát persze hogy a másik volt a nyerős! (az oldal megjegyezte a feltöltött kódokat és mondta a hölgy a telefonban (felhívtak őket, hátha a jó kupak lett meg), hogy mivel kezdődik a kód)
2023. aug. 7. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdésre válasszal 1 láda Csíki Sört

6-oson 28.000,-Ft-ot

5-ősön többször volt kettesem

2023. aug. 7. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Kódfeltöltős nyeremjátékokkal semmit, de amikor vannak nyereményjátékai a Sport, Balaton szeleteknek, Túrórudiknak akkor aránylag gyakran nyerek velük. Ez a "Nyertél egyet ingyen!" vagy hasonló felirat a csomagolásban féle szerencsejáték.
2023. aug. 8. 05:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon régen IPM magazinnal Szépművészetibe kiállításra jegyeket.
2023. aug. 8. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!