Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek?

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este be rúgtam nagyon, hánytam is alap meg észnél se voltam annyira szédültem állni nem bírtam, most pedig másnap van ugyan úgy szédülök pedig aludtam egész éjszaka, mitcsináljak ellene? vagy mert van ez még mindig? Sokára múlik el? Valakii aki hasonlóba volt mondja már

2023. aug. 6. 08:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagyon bebasztál ez a nap ilyen lesz, feküdjél xd
2023. aug. 6. 09:00
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha a hasad nincs rendben, egy jó zöldpaprikát rágcsálj apróra végtelenül komótosan, az tud csodát tenni. Egyszercsak éhes leszel (már ha nem vagy az most is), akkor lenne jó sok, viszonylag könnyű kaja közé tört fokhagymát rejteni, az segít lebontani a másnaposság fő tüneteit okozó acetaldehidet. A másik fő tünetokozó a kiszáradás, sima víz ritkán elég, izotóniás cucc kell. Házilag ez egy bántóan tömény limonádé megfelelősen sok cukorral, és egy jól megeresztett, háromujjas csipet sóval, hűsen. Annyit tolj belőle, amennyi még épp nem kellemetlen (eleinte nagyon jól fog esni, fokozatosan mutatja meg a valódi arcát majd), szintén jobb lassabban, akármennyire is kell még íze van eleinte.
2023. aug. 6. 09:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Oh, el ne felejtsem: előre is lehet dolgozni legközelebb, tehát elegendő vízivással nekivágni egy esetlegesen elboruló estének, és a fokhagymával felütött tetszőleges, tartalmas kaja is eléggé sokat tud jelenteni. Egy-egy erősebb másnap tud azzal kezdődni, hogy még egy kicsit rápótolsz ezekre, de jóval egyszerűbb ügy, simán lesz erő pár óra után.

A legjobb persze, ha kitapasztalod, mitől van olyan másnapod, hogy azért kipattansz az ágyból, és csak nyom egy kicsit, de nem húz vissza. Nekem ilyen a Soproni IPA és APA, a SteamBrew IPA, a Penny gazdaságos O'Stout, meg persze sokkal többért bármi, ami ilyen nem túl elrugaszkodott, 0,33-as üveges kisüzemi, csak annyit nem szánok azért rá, hogy részegen is azokat vedeljem...

2023. aug. 6. 09:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez másnaposság.

Emiatt nem iszok… iszonyatos rosszullétek gyötörnek utána engem is.

2023. aug. 6. 09:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják másnaposságnak. Engem rettenetesen megtud viselni, ezért próbálom kordában tartani az ivászatot, mert nagyon beteg tudok lenni. Másnap fel sem bírok kelni az ágyból, szédülök, fáj a fejem, hányingerem van, hiába aludtam sokat a piálás után. Én Regenerát szoktam ilyenkor inni az úgymond másnaposság ellen van, nekem szokott segíteni. Ne ijedj meg, ez teljesen természetes, Pihenj ma egész nap, holnapra kutya bajod sem lesz. Kitartást és jobbulást neked.
2023. aug. 6. 09:19
 6/17 anonim ***** válasza:
2 dolog segített ilyenkor: a Cola meg a gulyásleves :D
2023. aug. 6. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező még "aznapos" Szóval a java még csak most jön! :D
2023. aug. 6. 09:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Fuh én egyszer voltam így.

Kiesett minden és másnap azt hittem meghalok.

Szó szerint mozdulni nem tudtam.

Forgott minden velem egésznap meg hánytam.

Nem szabad ennyit inni😅

Igazából ez egyfajta mérgezés.

2023. aug. 6. 09:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 Igen, egyébként akárhogy vesszük, az alkohol egy bódító hatású idegméreg!
2023. aug. 6. 09:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ezért vagyunk ilyen sz*rul ha túltoljuk.

Simán bele is halhat az ember ha ennyire ész nélkül iszik.

2023. aug. 6. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!