Egy titkomról nem tud, csak egy személy, ez a legrosszabb és a legnagyobb. Illetve van még egy úgymond "titok" amiről azért pár ember tud.. az is súlyos, de nem annyira, mint az első.
2023. aug. 5. 21:34
3/10 anonim válasza:
Kimondottan olyan titkom nincs, ami, ha kiderülne valami problémát okozna, vagy nagy kihatással lenne a további életemre, családi, vagy emberi kapcsolataim.
Inkább olyan van, hogy valami megfordul a fejembe és nem mondom el, vagy nem feltétlenül beszélek minden célomról, tervéről, amíg nem vagyok abban nagyjából biztos, hogy megtudom, illetve megszeretném valósítani.
Viszont nincsen semmi olyan dolog, amit feltétlenül rejtegetni kellene.
2023. aug. 5. 21:34
4/10 anonim válasza:
Van igen.
2023. aug. 5. 21:47
5/10 anonim válasza:
Nincs olyan titkom, ami ha kiderülne jelentős változást okozna az életében és esetleg negatív megítélésbe kerulnék.
Olyan dolgok vannak, amit kevés ember tud rólam, például csak édesapám, vagy a párom tudja a teljes részletességgel az adott történtet, dolgot valamivel kapcsolatban.
Ez nem azért van mert feltétlenül titok, hanem mert nem éreztem szükségét "mindenkivel" közölni, vagy csak szimplán nem esik szóba.
2023. aug. 5. 21:51
6/10 anonim válasza:
Mely titok az egész életem, múltba való érzéseim, az, hogy nem dolgoztam fel a traumákat. A kutya sem kérdez róla, én magamtól meg nem tudok beszélni. Szóval igazából nem is titok, csak senki nem tud róla.
2023. aug. 5. 22:45
7/10 anonim válasza:
Vannak, amikről csak bizalmas ismerőseim tudnak, másoknak nem teregetném ki. Van, ami nem tartozik a nagyközönségre szerintem.
2023. aug. 5. 22:52
8/10 anonim válasza:
Vannak. Én tudok róla - és ez így is fog maradni.
2023. aug. 6. 08:31
9/10 anonim válasza:
Mély titkaim nincsenek, kisebbek sem különösebben, viszont -amennyiben ez számít- nagyon megválogatom, kinek is mondom el a céljaim, terveim. Nem "fene nagy titkolózás" a szándékom, hanem van egy szélkakas a családban, illetve addig is jobb magamban tartani, míg nem vagyok 100%-ig biztos, hogy az a terv/cél tényleg reális, megvalósítható és megvan hozzá minden, ami ezt elősegíti.
2023. aug. 7. 10:47
10/10 anonim válasza:
Olyan mély, hogy én még én se látom teljes egészében, de nem beszélhetek róla! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!