Szerintetek otthon mennyire fizetnének meg osztrák irodai munkatapasztalattal?
Mindegy.
Nem ez volt a kérdés hanem,hogy mennyit kérhetek ami nagyjából reális lehet mondjuk egy Strabagnál?
Nem mindegy a cég! Bejegyzett tőke nagysàga helye kulfold szponzorálja e vagy magyar kukfildrol utalják a bèreket vagy magyarok a navon át..
Mekkora felelosseged lenne. Mi az elvart kepesites. Mert ha kozepszint akkor az gáz.
Es még számos tenyezo van hogy melyik cégtol mennyit lehet kérni!
*jav kulfoldről utalják e a béreket külföldi a cég "anyavállalata", vagy magyarok szerencsétlenkednek e a magyar bérjárulékokkal adozással.
Millio megy egy mindentol fugg melyik mennyit fizet
Nem egységes, nem olyan, mint a bértáblás közszféra, ahol lehet tudni.
Függ a cég elhelyezkedésétől (térség, település...), foglalkoztatottak számától (kis cég, multi...), múltjától, eddigi munkáiktól, mennyire felkapottak, vannak-e egyáltalán nemzetközi kapcsolataik, és ha igen, milyenek, semmit sem érsz mondjuk a német nyelvtudással, ha a cég kínaiakkal áll kapcsolatban például, nem mindegy, no meg mennyit akar csalni a főnök saját kontójára... stb.
Ha esetleg hazajönnél, és pont egy nemzetközi múltinál vagy, célszerű a magyar leányvállalathoz átkérni magad.
Egyébként ha ennél pontosabb érdekel, használd ezeket, nagyjából belőhető vele a kérhető bérigény, eltérések persze vannak, ez sincs kőbe vésve, hogy mindenhol ennyit kérhetsz:
Én béremelés igénynél használtam az utóbbit már például.
Huh utolsó köszönöm.
Nem lőttem mellé.
500.000Ft-ot ad nekem.
De ha a nyelvet hozzáadom akkor talán többet is sikerülne elérni.
15 egy ügyintéző sincs benne
Hiaba irnam.be penzugyi ugyintezo szamviteli ugyintező hasonlokat semmi
17-es:
Lehet ugyanolyan helytelenül írod le mint ahogy ide kommentelgetsz.
Akkor mondjuk eltudom képzelni ha nem találod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!