Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek otthon mennyire...

Szerintetek otthon mennyire fizetnének meg osztrák irodai munkatapasztalattal?

Figyelt kérdés
Építőipari számlázási ügyintéző vagyok egy nagy cégnél de dolgoztam már itt kint beszerzőként is egy multinál.
2023. aug. 3. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mindegy.

Nem ez volt a kérdés hanem,hogy mennyit kérhetek ami nagyjából reális lehet mondjuk egy Strabagnál?

2023. aug. 3. 13:30
 12/19 A kérdező kommentje:
500.000 nettó mondjuk?
2023. aug. 3. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem mindegy a cég! Bejegyzett tőke nagysàga helye kulfold szponzorálja e vagy magyar kukfildrol utalják a bèreket vagy magyarok a navon át..

Mekkora felelosseged lenne. Mi az elvart kepesites. Mert ha kozepszint akkor az gáz.

Es még számos tenyezo van hogy melyik cégtol mennyit lehet kérni!

2023. aug. 3. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

*jav kulfoldről utalják e a béreket külföldi a cég "anyavállalata", vagy magyarok szerencsétlenkednek e a magyar bérjárulékokkal adozással.

Millio megy egy mindentol fugg melyik mennyit fizet

2023. aug. 3. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem egységes, nem olyan, mint a bértáblás közszféra, ahol lehet tudni.

Függ a cég elhelyezkedésétől (térség, település...), foglalkoztatottak számától (kis cég, multi...), múltjától, eddigi munkáiktól, mennyire felkapottak, vannak-e egyáltalán nemzetközi kapcsolataik, és ha igen, milyenek, semmit sem érsz mondjuk a német nyelvtudással, ha a cég kínaiakkal áll kapcsolatban például, nem mindegy, no meg mennyit akar csalni a főnök saját kontójára... stb.

Ha esetleg hazajönnél, és pont egy nemzetközi múltinál vagy, célszerű a magyar leányvállalathoz átkérni magad.

Egyébként ha ennél pontosabb érdekel, használd ezeket, nagyjából belőhető vele a kérhető bérigény, eltérések persze vannak, ez sincs kőbe vésve, hogy mindenhol ennyit kérhetsz:

[link]

[link]

Én béremelés igénynél használtam az utóbbit már például.

2023. aug. 3. 14:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Huh utolsó köszönöm.

Nem lőttem mellé.

500.000Ft-ot ad nekem.

De ha a nyelvet hozzáadom akkor talán többet is sikerülne elérni.

2023. aug. 3. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

15 egy ügyintéző sincs benne

Hiaba irnam.be penzugyi ugyintezo szamviteli ugyintező hasonlokat semmi

2023. aug. 3. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más fantázianéven fut, én más munkakörben dolgozom, de ez is több néven szokott lenni. :-)
2023. aug. 3. 18:04
 19/19 A kérdező kommentje:

17-es:

Lehet ugyanolyan helytelenül írod le mint ahogy ide kommentelgetsz.

Akkor mondjuk eltudom képzelni ha nem találod. :)

2023. aug. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!