Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez hogy ez a...

Mit szóltok ehhez hogy ez a Férfi ennyire megijedt egy vaddisznótól?

Figyelt kérdés

Nem semmi videó:

[link]

Videó 📹

2023. júl. 29. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ilyen 200 kilós röfi idegállapotba kerül és neked ront az éles hegyes agyarával, akkor - hacsak nincs nálad egy M134-es mordály - ugyanazt teszed mint paúkember barátunk: futsz az életedért az első fáig, pont.
2023. júl. 29. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy vaddisznó gyorsabban (40-45 km/óra) képes futni, mint egy ember (világrekord 35 km/óra). A videóban szereplő fiatalember, ha világrekorder futó lenne, a vaddisznó akkor is utolérte volna. Az egyetlen helyes megoldást választotta, hogy felmenekült a fára: az életét mentette ezzel, mert a vaddisznó simán képes arra, hogy megöljön egy embert, főleg, ha malacai vannak.

Hogy mit szólok? Tisztelem, mert nem mint a legtöbb ember ilyen helyzetben sikoltozni kezd és hadonászni, hanem az egyetlen értelmes megoldást választotta, vagyis képes volt logikusan és értelmesen gondolkodni (akkor is, ha a videóban nem tűnik egy észlénynek)

2023. júl. 30. 00:00
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Ezen jót mosolyogtam.

Volt kèt hasonló haverom az egyik a tyúktól fèlt a másik a bèkáktól! :D

Ehez kèpest ez mèg èrthető is.

Mindenkinek van valami gyengèje.

A szomszèdom meg a halott ember szellemètől fèl. Nem nagyon mer lemenni a pincèbe egyedül. Aztán lassan 50bèves.

2023. júl. 30. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

14

Azért nem mindegy hogy valami amitől félsz az valóban képes e benned kárt tenni, vagy csak neked a gyengéd. (Oké a tyúk megcsíp,de nem erre akarok utalni)

Ha nem is félsz a vaddisznótól, az akkor is veszélyes marad. Akkor is képes téged megölni, vagy legalábbis nagyon súlyos, megmaradó sérüléseket okozni.

Bár értékelendő hogy rá akarsz utalni arra hogy mindenki fél valamitől, szerintem a kérdező vagy trollkodási szándékkal, vagy tudatlanságában tette fel a kérdést.

2023. júl. 30. 09:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Más felvételről találkozni vaddisznóval - öledben egy laptoppal hemperegve - és más, amikor szemtől-szemben állsz egy családja védelmében felállt vadkan apucival! Én néztem már farkasszemet eggyel - 10-15 méterről - és nem volt egy ellazító élmény!
2023. júl. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!