Nekem nagyon tetszik, komoly, férfias, könnyed, van a hangzásában egy kis elegancia is.
Becézni nem becézném, a Lambi túl babás, a Lambó túl kocsi, Berci nem tetszik; Beri amúgy simán c-nélkül lehet jó. Beró nekem még egy kicsit a ""berúgásra"" hasonlít. :S:S Berkó meg megin hasonlít valamire , ami nem jó. De szóval, ha becézni akarnád, a Beri még lehetne jó. Meg ismerek olyat amúgy aki Lajos,és Lali. Az még akár lehet jó. Lala hangzása az borzasztó.
Amúgy én szerintem általában nem becézném, hogy kimondanám általában hogy Lambert, és akkor csak ritkán becézném max. Mert rájöttem, hogy mégis becézhető amúgy. :):) Laci becézés még amúgy nem tudom, mennyire illene hozzá, lehet alapból mindenki egyből a Lászlóra gondolna, de az nem feltétlenül baj, meg ha a Laliról is a Lajosra gondol/asszociál valaki egyből. De szóval én maradnék a Berinél, Lalinál, vagy simán nem becézném; csak két szótag, simán végig lehet mondani. :) És szép, komoly, tiszteletre méltó hangzása van. :):)
Lehet, hogy az ő vezetéknevükhöz nagyon kellemesen passzol. :):) De még utána csaphat egy második keresztnevet pl:
Mátyás,Zsolt,Árpád,Ágoston,Balázs,Botond,Imre,Ignác,Sándor, István,Mihály,Miklós, Gábor, Bálint, Máté, László, Tihamér, Nándor, József, Donát, Andor, András, Dénes, Simon, Péter, Lénárd, Dániel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!