Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól érzem hogy nem tetszik az...

Jól érzem hogy nem tetszik az embereknek ha pl. ilyeneket kérdezek tőlük?

Figyelt kérdés

Hogy pl. volt e már olyan hogy elsősegélyt kellett nyújtaniuk valakinek, vagy ha úgy adódna mennyire menne nekik.

De ez csak egy példa ami mostanában előjött nálam és pár embertől megkérdeztem akikkel nem vagyok szoros viszonyban amúgy, és úgy érzem nem tetszett nekik. Vagy most ilyen kérdéseket csak jó barátoknak lehet feltenni?

2023. júl. 25. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát én nem értenem, hogy jön fel ez a kérdés egy átlag beszélgetésben, a férjem meg valószínűleg kiborulna, mert az apja volt az egyetlen, aki el alkalmaznia kellett és a karjaiban halt meg. Hanyagold ezt a témát inkabb
2023. júl. 25. 14:26
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Hú, baszki, 11-es, látod, erre nem is gondoltam, pedig a volt férjem az anyukájával járt így…

12-es: Ezen nevettem! Hát, lehet, hogy vki előbb-utóbb egy monoklival gazdagítaná a kérdezőt:-)

2023. júl. 25. 14:37
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát, ha a semmiből jön a kérdés, akkor tényleg fura. Ha valami téma kapcsán jut eszedbe, például pont láttál egy balesetet, amit elmesélsz, és ahhoz kapcsolod a kérdést, az beleférhet, az nem hangzik furán.
2023. júl. 25. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Én is furcsálnám ha egy nem túl közeli barát tenne fel ilyesmit.

Egyébként nem zavarna, sőt, a legjobb barátom szokott olyat csinálni hogy a nagy semmiből minden koncepció nélkül bedob egy kérdést messengerre, én meg lazán válaszolok, nem szoktam rákérdezni hogy amúgy ez honnan jött neki sem semmi.

Mondjuk a 11-es példája kicsit változtat a véleményemen, hogy azért óvatosan kell az ilyenekkel mert fájó sebeket téphetsz fel aztán hamar pofon lesz a vége.

2023. júl. 25. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Én visszakérdezek mindig, hogy miért kérdezi az illető, ugyanis nem kötelező válaszolni, ha kérdeznek, míg nem ad elfogadható indokot arra, hogy miért kérdezi.
2023. júl. 25. 15:51
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

15

Ha ezt a válaszom miatt irtad akkor ne érts félre :D csak a legjobb barátomnál nem szoktam ezen pörögni. Ha más csinálna ilyet furcsálnám, mert velük nincs ilyen bizalmi viszonyom.

14-es voltam

2023. júl. 25. 15:57
 17/19 anonim ***** válasza:
17%
Igen, ez általában nem tetszik nekik, mert sokan nem tudnának mit kezdeni éles helyzetben, így egy ilyen kérdéssel az Achilles-ínukra lépsz, ezért nem tetszik nekik.
2023. júl. 25. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Dehogy, nem miattad. A válaszom csakis rólam szólt. 🙂
2023. júl. 25. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor rendben :D
2023. júl. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!