Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire elég nektek manapság...

Mire elég nektek manapság 10.000 Ft?

Figyelt kérdés
Mit jelent nektek 10.000 Ft manapság?
2023. júl. 24. 18:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Euróra átváltva (saccperkb 25eur,nagyjából egy heti zuhany (3-3,5 eur)és slozipénzem (0,5-1.eur)
2023. júl. 25. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy heti bevásárlás, úgy, hogy mindent magamnak főzök, és munkába otthon készített szendvicset viszek. Most ennyit eszek meg egy hét alatt, nagyjából 10000 forintot. Úgy, hogy kis termetű, vékony nő vagyok, könnyű fizikai munkát végzek, szóval nem eszek sokat. El sem tudom képzelni, hogy pl. egy nehéz fizikai munkát végző, magas férfi, vagy egy ételallergiával élő ember mennyit költhet kajára.

Vicc, három évvel ezelőtt heti négyezerből úgy ettem, mint egy király, halat és rákot is meg tudtam engedni magamnak, most meg a legtöbbet keresem eddigi életemben, és így is néznem kell az árakat, pedig egy célom volt az életben, hogy ne kelljen számolgatnom, mikor vásárolok a boltban.

2023. júl. 25. 19:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként még BKV bérlet, havi uszodabérlet, egy tank benzin, amivel meglátogatom a vidéken élő rokonaim. Ezek jönnek még ki tíz ezerből. Meg az ajándékok, amiket nagymamámnak viszek, ha látogatom (fonal, cérna, ritka élelmiszerek amiket nála nem kapni, ilyen apróságok), illetve telefonszámlám is ennyi. Meg a közös költség.

Most elolvasva a válaszokat, le vagyok döbbenve, elszomorító, hogy egy átlagembernek 2-3 napi ételre elég ez a pénz. Nem tudom, másnál mi a helyzet, nem is akarok senki zsebében turkálni, de nekem egy darabig nagyon emelték a fizetésem, mert infláció, aztán infláció még mindig goes brrr, a fizumat meg fél éve nem változtatták, és érzem, hogy egyre kevesebbet ér.

2023. júl. 25. 20:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#22 heti négyezerből rákot? Az még 4 éve is irreális lett volna.
2023. júl. 25. 20:38
 25/27 anonim ***** válasza:
24, válaszokat elolvasva az is irreálisnak tűnik, hogy megoldom a kajám egy hétre ennyiből, mikor előttem két oldalon át leírták, hogy 2-3 napra elég nekik. Nem ettem minden héten, minden nap rákot. De kb. 2500 volt egy 600 grammos adag, 200 volt a jégsaláta, 180 a kukoricakonzerv, 200 ft a paradicsom, simán csináltam ráksalátát egy hétre 4000 forintból.
2023. júl. 25. 20:46
 26/27 anonim ***** válasza:

25 Én is írtam, hogy a heti kajám kijön ennyiből, kb ugyanaz a helyzet, mint nálad, könnyű fizikai munka és nem eszem sokat.

Szerintem sokkal irreálisabb az az 1-2 válaszoló, akik azt írták, hogy ez 1-2 napi kaja, de mindegy :D A 2-3+ már reális lehet. De nem tudom, egy napi kajában átlagban mi kerül ennyibe, hacsak nem minden egyes nap angus steaket vacsorázik valaki meg mellette 6x eszik napközben.

2023. júl. 25. 21:16
 27/27 anonim ***** válasza:
Vannak, akik sokat esznek, vagy nem ehetnek meg mindent, és speciális kaját kell enniük.
2023. júl. 25. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!