Miért nem alszol?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 03:05
2/10 anonim válasza:
6 órakor már a buszon leszek, szóval.. ez az oka.
Felkelni persze nem ezért keltem, hanem kb 7-től aludtam 2 ig..
3/10 anonim válasza:
Eletem legnagyobb vagya teljesult es tulsagosan izgatott vagyok. Stockholmba jottunk, amirol azt gondoltam mindig, olyan, mint egy nagyon szep Budapest. Ket teljes napon at jartuk a belvaros szigeteit. Most lesz az utolso nap. Annyira fel vagyok dobva es faj is, hogy vissza kell menni.
4/10 anonim válasza:
Már felébredtem. Kivételesen tudtam aludni álmatlanabb éjszakák után.
Talán most már csökkenni fog a nyári hőség. Valaki követi figyelemmel rendszeresen az időjárás jelentéseket?
5/10 anonim válasza:
ha nem alszok az a delutani kavetol van. olyankor mindig jönnek félelmek rossz gondolatok stressz
7/10 anonim válasza:
Bulgáriában vagyok ahol már 1 óra időeltolódás van
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
#9: Én sem értem miért kell naponta megkérdezni ezt. Ugyanolyan mint a 28 éves barom. De a többség mind a kettőnek szorgosan válaszol minden egyes nap... Ők meg ezen élvezkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!