Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a leghülyébb és egyben...

Mi a leghülyébb és egyben legmerészebb dolog amit fiatalként csináltál?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Kilencedikben egy sportnapon kisétáltunk egy kocsmába az akkori társaságommal, ittunk egy sört, beszélgettünk kicsit, majd visszamentünk az iskolába. Bezárták a kaput, de valahogy vissza tudtunk szökni a főbejáraton keresztül és nem buktunk le.
2023. júl. 21. 11:15
 12/20 hollófernyiges ***** válasza:
96%
Könyvet loptam a könyvesboltból, elolvastam, aztán visszaloptam.
2023. júl. 21. 12:02
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

21-22 éves liba voltam, és három pasim volt (nem komoly kapcsolat volt egyik sem, de na), akik nem tudtak egymásról, és meghívtam mind a hármat a szülinapi bulimra. Nem tudom, mi volt a fejemben akkor agytömeg helyett, de nem lett belőle konfliktus, mert valahogy pont úgy volt, nem emlékszem pontosan, hogy mire az egyik megérkezett, a másik addigra elment, vagy valahogy elkerülték egymást, vagy annyira kis időre futottak össze, hogy így nem derült ki, hogy mivan :D Akkor mondjuk izgultam, és újraértékeltem az életem, és rájöttem, hogy nem vagyok túl okos, úgyhogy másnap reggelre kiválasztottam egyet, akivel szeretnék normálisan kapcsolatot, a másik kettőt meg elengedtem :D

De pl. kisebb sz-rokat is el-elcsentem a kémia laborból, mikor iskolás voltam, mert a kisebb tesómnak otthon gyújtogattam meg mutattam be a kísérleteket, amiket tanultunk.

2023. júl. 21. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Hosszú párkapcsolatok
2023. júl. 21. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Semmi. A meresz dolgok negyven folott jottek. Nem irom ide, de elhiheted, hogy tenyleg.
2023. júl. 21. 17:29
 16/20 anonim ***** válasza:
38%

minden bűnözővel, peremgyerekkel, deviánssal, kilógóssal szobaálltam es amolyan bonnie es clyde életem volt mindig a pasikkal mert ők is a szabadság ami nekem kell.

nem az otthoni kontrollmania szigir verés meg az eminens osztalytarsak hanem csapjunk bele az életbe.

a rendőrségi anyagaimbol filmeket lehetne írni :D

2023. júl. 21. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:

folyt és az is "szép"volt mikor a diplomámat védtem, kint meg a rendőrök kocsikban, nálam meg házkutatás volt ugyanakkor és nem voltam tiszta sem.

millio sztorim van.

egyik nap a progim diplomaoszto máskor meg vallatások :D

aztán olyan helyre vettek felndolgozni ahol fel voltam jelentve. mert külön kezeli a futó ügyeitva cég. eljárások is vannak náluk de állasinterjuk is:D

brutál amik mentek

2023. júl. 21. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:

folyt a védés napján meg nem a suli vagy rendőrök volt a legnagyobb bajom, hanem hogy a platformos olasz csizmám 10centis sarka félig ki volt törve és nagyon tojáshas volt a dolog, de nem tűnt fel senkinek :D de ez nyomasztott rendesen.

ma már azért másképp fognék fel sokmindent.

bocsi hogy ennyit irtam

2023. júl. 21. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

- nyilvános blogot vezettem, amiben leírtam mindent, amit akkor fontosnak tartottam, a napi történéseket, az életemet... azt hittem, nagyon okos vagyok azzal, hogy neveket úgy megváltoztatok, hogy kihagyok meg hozzáadok egy betűt, de olyan dolgokat is leírtam, hogyha vki le akart volna nyomozni és elolvasott volna 15 bejegyzést, sztem sikerült volna neki (várost lehetett tudni, leírtam, hogy milyen típusú gimibe jártam, mennyire messze van tőlünk egy bizonyos szupermarket)

- beültem egy részeg sofőr mellé utasnak (soha többet... tűrhetően vezetett, de végig halálfélelmem volt)

2024. ápr. 8. 15:43
 20/20 anonim ***** válasza:
20 évesen (amikor ez még egészen más volt, még az előző évezredben). Full csajos ruhában (férfiként), platformos cipőben stb. mentem el egy vidéki városba, egy ismerősömhöz. Aztán persze ő is vette a lapot, és amikor rendeltem még oda kiabált: "Szilvi, vegyél nekem még egy sört...". Azt hittem elsüllyedek.
2024. ápr. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!