Normális, hogy egy megyeszékhely legnagyobb és legtovább nyitvatartó multijában a wc-k gyakorlatilag egy lyukak?
Az az ALAP, hogy wc-papír és szappan nincs, minek. Minek is egy olyan parasztnak, aki odahordja a pénzét.
De mostmár a wc-csészék is mozognak, a legtöbb összesz@rva, takarítás nincs. Van, amelyiken wc-deszka sincs.
A wc-papírtartó lefordulva a falról, leszakadva, úgy hagyva. De minek is, hiszen úgysem tárolnak benne wc-papírt.
Az ajtókon kilincs nincs, csak kis forgó kallantyú. Ezért oda egy szatyrot vagy egy kistáskát se lehet felakasztani, nemhogy télen a kabátot, mert az ajtón, az akasztó helyén már csak 2 kis lyuk tátong, mivel az is ki van szakadva mindenhonnan.
A csapok fele mozog, van, amelyik körbejár. Amelyikből még jön a víz, az csak csordogál.
És kb kétnaponta ki van írva, hogy ne is használjuk ezt a f@stömeget, hanem menjen mindenki (férfiak és nők) az 1, azaz egy darab mozgáskorlátozott wc-be. Többezer ember egy nap. Ahol szintén ugyanezek a körülmények.
Úgy fel. m magam, hogy az ilyen normális??
Remélem, aki így működteti a wc-jét, az otthon is ugyanilyen körülmények közt wc-zik!
Mintha nem emberek, hanem állatok lennénk az üzemeltető szemében!
Azért szerintem itt a társadalommal is bőven van baj, ami 2 nap alatt tönkreb.sz bármit - legyen az buszmegálló, játszótér, nyilvános mosdó, stb.
Minek javítsák meg, ha három nap múlva megint szét lesz b.szva az egész?! Ebben a kib.szott országban nincs kultúrája annak, hogy vigyázzunk a közös értékekre. Az újonnan ületett fákat kitördelik, a padokat szétrugdossák, még azt is el tudom képzelni, hogy azért nem raknak ki wc papírt a multik a wc-kbe, mert simán vannak, akik hazaviszik.
A kultúra hiányzik ebből az országból és ezért nem a multik a hibásak.
A pakisztaniaknal nincs wc csesze,csak egy lyuk es papirt sexhasznalnak. (Ilyen emberekkel vagyok szerzodesben,latom hogy elnek. Nem takaritanak maguk utan .)
Most sok a bejovo draga vendegmunkas,biztosan szeretnek,hogy otthonerezzek magukat. 🤣
#9 "tudtommal Bp-n kb. minden kerületben van olyan szociális intézmény ahol valami ételt kaphatnak, van fürdési lehetőség és szarni is tudnak"
Szerintem ha így lenne, élnének a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!