Nudista strandra hol lehet gyakorolni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék egyből ott kezdeni úgy , hogy még soha nem voltam pucéran sehol.
Arra gondoltam, hogy pl hostelbe ahol ilyen közös fürdő van vagy esetleg strandon ahol közös öltöző zuhanyzó van. De jöhetnek még tippek.
2023. júl. 10. 16:58
11/19 anonim válasza:
Miért akarsz nudista strandra menni?
Fiú vagy egyébként? Vannak ilyen pucérkodni szerető emberek (főleg a melegek között). Kettesben vagy kis csoportban lehet érdemes először megpróbálni és/vagy valami elhagyatott helyen.
12/19 anonim válasza:
Kerületek határán, vagy kisebb szigeteken lehet úgy meztelenkedni, hogy nem kötelező, tehát bármikor felöltözhetsz.
14/19 anonim válasza:
velem gyakorolhatsz. járok ki vadnudizni
15/19 anonim válasza:
Már csak 4 nap és megyek szabadságra. Addig csak fejben gyakorlok sajnos.
16/19 anonim válasza:
Különben mit kell ezen gyakorolni?
Hogy hogy veszed le a ruháidat?
Hogy hogy sétálsz, ülsz, fekszel, eszel, iszol, lételezel ha nincs rajtad ruha?
Vagy a többi meztelen test látványa miatt érzed szükségesnek a gyakorlást?
18/19 Kései Sirató válasza:
Lehet picit fogyózni, ha túl kövérnek érzed magad, nálam ez az egyetlen ok, amiért mostanában nem mentem nudizni. De ehhez kevés pár nap.
19/19 anonim válasza:
Az elmúlt két nyár elég volt, hogy begyakorold, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!