Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha flörtöl valaki?

Mit tegyek ha flörtöl valaki?

Figyelt kérdés

Tömött buszon utaztam. Alig volt hely kapaszkodni,véletlenül hozzá értem egy férfi kezéhez. Közel állt,teljesen velem szemben. Mondtam,bocsánat! Utána mosolygott rám,és végig a szemem nézte. Köv megállónál kis időre elengedtem a fogót. Elkezdi,el ne ess!

(Amúgy foglalt vagyok.) De nyilván nincs rám írva... Kihívó ruhában sem voltam.

2023. júl. 9. 17:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10# Ezek jó ötletek! Köszi!:)
2023. júl. 9. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Tipikus karotnyelt vagy. Nokent mondom. Ezert fog kihalni a magyar,mert ilyenek az emberek. Ha szingli lennel,igenis jo kezdemenyezes lenne tole.

Honnan is tudna,h van vkid? Mert ugye jeggxurut azt meg nem vsgy hajlando hordani.

Amugy meg senki se tiltja meg,h jogsid legyen es kocsit vegyel es azzal jarj….

N

2023. júl. 9. 21:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Felőlem kihalhat...Párom sem magyar származású. Kb 10-15 évvel idősebb volt tőlem amúgy... Utcán alapból nem illik ismerkedni.
2023. júl. 9. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen baromság már ez, hogy utcán nem illik ismerkedni? A 100 éves öreganyádtól tanultad Bivalybürgüzdön? Csak a tánciskolában illik ismerkedni kerítőnő útján? Bárhol illik ismerkedni, ahol két ember szimpatikusságot cserél egymással!
2023. júl. 9. 23:15
 15/15 A kérdező kommentje:
14# Nagyon idegesnek tűnsz. Szívesen átadom neked a flörtölőt... :D
2023. júl. 9. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!