Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kíváncsiak vagytok az exetek...

Kíváncsiak vagytok az exetek új párjára?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy szakítottatok és valahogy megtudjátok hogy az exeteknek új párja lett,kiváncsi vagy rá hogy ki az új "utódod".

2023. júl. 8. 01:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez többmindentől függ engem akkor érdekel ha engem dobtak. Ha én szakítok valakivel akkor annyira nem szokott lázba hozni, hogy ki lett az "utódom".
2023. júl. 8. 01:21
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Ndm. Soha.
2023. júl. 8. 01:57
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Engem érdekel. Végül is ha valakivel együtt voltam x ideig, miért ne lehetnék rá kíváncsi? Főleg, hogy mindig én szakítok, tehát sosem dobtak még valaki miatt.
2023. júl. 8. 02:20
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Általában igen. Érezhetően ott volt a szakítások mögött az általában, hogy nem nézek ki elég jól és találtak jobbat. Érdekelne, hogy még milyet. Valószínűleg csak megerősítené azt bennem, hogy úgyis a külső a legfontosabb.
2023. júl. 8. 02:49
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha engem dobtak akkor igen. Kíváncsi lennék, hogy miben különbözik tőlem.
2023. júl. 8. 04:53
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Érdekel. Mindig meglepődtem, mert az utódok általában nagyságrendekkel rusnyábbak voltak nálam. Ezért aztán nagyon megérhette...
2023. júl. 8. 04:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelne, hogy milyen/milyen lesz az új csaj. Szerintem szebb, okosabb kedvesebb-e, jobb-e az ágyban, mint én voltam. Jobban összeillenek-e, az exem tényleg boldogabb-e vele és nem csak az újdonság varázsa miatt hiszi rá is, hogy ő az igazi.

Én nem szoktam sose annyira elmélyülten szerelmes lenni, mindig ott lebeg a szemem előtt, hogy vége lehet meg, hogy ez meg az valahogy nem oké, de az exem az első hónapjainkban minden felett szemet hunyt és mindent tökéletesnek talált. Első kapcsolata volt mindkettőnknek.

Kíváncsi vagyok, hogy ezután a következő lánnyal mennyivel lesz ez más, meg arra, hogy valaha, évek múlva is akár, fogunk-e mi együtt lenni. Szerettük egymást és vonzódtunk egymáshoz (eleinte mindketten), csak voltak dolgok, amik nem működtek köztünk és nem beszéltük őket eléggé át. Jelenleg nem tudnék vele lenni, értelme nem lenne, de hatalmas tűzzel égett a kapcsolatunk eleje és így, hogy egyedül vagyok, gyakran gondolok erre, még ha tudom, hogy túl kell lépnem és van aki tetszik, akkor is.

Egyébként bocsi, hogy eltértem a kérdés tárgyától, ilyen álmatlan nyári éjszakám van és kissé unatkoztam és könnyíteni akartam a lelkemen.😅

2023. júl. 8. 05:00
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit mazochista dolog, főleg hogyha még nem múlt el teljesen a szakítás utáni fájdalom. De azért persze, megnézném a Facén, Instán a képeit, hogy milyen nővel jött össze.
2023. júl. 8. 07:23
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Én tudom, hogy nem boldog. Vagyis nem volt az egy ideig..

Rámírt, elég nosztalgikus stílusban. Később több társkereső oldalon is feltünt. De gondolom a gyerek, meg közös ház miatt együtt maradnak. Jobb híjján.

2023. júl. 8. 07:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Engem se feltétlenül izgat hiszen az már a múlt de mégis megnéztem,pontosabban inkább ki kellett nyomozni.Az önbizalmam az egekbe szökött és sajnálom az exem hogy ennyire elvakult és naiv.
2023. júl. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!