Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ilyenre mi a legnormálisab...

Egy ilyenre mi a legnormálisabb reakció?

Figyelt kérdés
Ha állok egy buszon, valaki leül kb. két méterre tőlem, és elkezd folyamatosan, megállás nélkül engem bámulni, mi a legnormálisabb reakció az ilyenre? Gondolom nem az hogy beszólok neki hogy mi a francot bámulsz vagy tudod kit bámuljál, vagy valami ilyesmit
2023. júl. 1. 08:29
1 2
 11/13 Potyondi Gergely ***** válasza:
84%

Szerintem csak nézz el valamerre.

Ha úgy gondolod hogy továbbra is bámul, és ez téged zavar akkor menj el máshova, de ha lehet ne idegeskedve.

Van rá esély hogy csak elbambult az ilető.

2023. júl. 1. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Nézz a két szemöldöke közti pontra. Nézd mereven a cipőjét. Állítólag a kettő közül az egyik be szokott válni.
2023. júl. 1. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen van, én általában a telefonomat nyomkodom, vagy hátat fordítok neki (nem tömött buszon, babakocsis helyen állva könnyebb), és onnantól az utat nézem. Vagy megpróbálok helyet keresni a busz másik végében, de ha semmi nem válik be, akkor mindig találok érdekes olvasnivalót a neten, szóval csak szard le, és mobilozz.
2023. júl. 3. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!