Soha nem voltam Balaton Soundon, Sziget Fesztiválon, de még discoba sem. Ez ciki?28/F
A 4-es kérdésedért kár volt, mert addig volt csak érdemes válaszolni.
De semmi baj, ezért is jár a 3 pont.
#4:
Tudod, mi az a Google? Ezek szerint nem.
Élethelyzettől függ, ha van fölösleges pénzed, egyedül is elmehetsz, a sör ugyanúgy fog csúszni egyedül is, ha kifejezetten egy fellépő miatt mész akkor már megérte.
Egyszer lett volna lehetőségem elmenni az egyik fekete rapper miatt, de nem mentem, akkor az alig pár hetes számát már sokadszor hallgattam, nem lett volna meglepetés, talán a közelsége és az hogy élőben is láthattam volna, amiatt furdalt a dolog. De van fontosabb dolog is az életemben ahová a pénzt rakhatom.
Ezeket a bulikat, nagyrészt szülők fizetik a gyerekeiknek, ne gondold hogy ők keresik meg az árát 8-12 óra munkával, ha meg igen, abból kocsi fenntartásra, ruhára megy a pénz.
Ez nem (csak) pénz kérdés. Ha úgy érzed, hogy élmény lesz,
és szeretnéd kipróbálni, menj. 40 éves korodig ki sem fogsz lógni. Az meg hogy eddig nem voltál, nem lesz rád írva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!