Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha úgy érzem...

Mit csináljak ha úgy érzem hogy elment az életem és én csak néztem?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok. Van egy betegségem, ami miatt sokat ba*ogattak a suliba meg ilyesmik, és szerintem ez miatt eléggé zárkózott lettem.

A lényeg az hogy kb. 14 éves korom óta ilyen életmódot élek amit most. Ami abból áll hogy nem járok sehova, barátaim nincsenek nagyon, emberek közé se szeretek menni már. A napom nagy részét vagy a youtube vagy a titkok, vagy az online játékok veszik el.

Persze jártam suliba, nem rég végeztem az érettségivel.

Most itt a nyár és semmit nem tudok kezdeni magammal. Látom a hasonló korúakat mint én és annyi élményük van, annyi elfoglaltságuk, annyi mindent elértek. Pl. valaki sport versenyeken van, valaki külföldön, valakinek vállalkozása van már és hasonlók.

Én meg semmit nem értem el, semmim nincs úgymond.

2023. jún. 28. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Járj el túlélő tréningre spéci önvédelemre , tedd le a jogsit keress melót vagy tovább tanulást stb .
2023. jún. 28. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. :D
2023. jún. 28. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
20 évesen még előtted az élet. Találd ki mit szeretnél az élettől. Legyenek hobbijaid
2023. jún. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!