Mi történne a telefonjainkkal ha érne minket valami?
Tegnap majdnem durva baleset ért minket a párommal , ma is a hatása alatt vagyok tudom hogy beteg de elgondolkoztam hogy ilyen esetben mi történne a telefonjainkkal.
Az én telefonom kódját csak a párom tudja, mind a pin kódot, mind a feloldó kódot.
Az övét viszont nem tudom és az is kódos. Elvileg az övé még nincs kifizetve. Én múlt hónapban fizettem ki az enyémet.
+ a facebook profiljainkkal, viber profilokkal mi tortenne ilyen esetben?
Azok se beszélnének már többet?
Hogy mi?
Mi az hogy "beszélnének"? És mi köze a profiloknak a telefonodhoz?
A profilok léteznének tovább, de nem beszélnének, ha te megmurdálsz. :D Esetleg családi kérésre törlik őket.
A telefonoddal mi történne? Nem tudom, kukáznák, kegyeleti okokból, vagy feltörnék és factory resetelnék second hand használatra.
Az egész kérdés fura és félig értelmetlen.
A Viber egy idő után törli a nemhasznált profilokat, mivel azt telefonszámhoz kell kötni, és a lejárt telefonszámok újraértékesülnek, és hogy az új tulajdonos tiszta lappal induljon, új profillal. De ugyan ez vonatkozik a Telegramra is, és minden olyan platformra, amit telefonszámmal kell elérni.
A Facebookot hozzátartozó tudja törölni, a halotti bizonyítvány felmutatásával:
A tartozásokat pedig a legközelebbi hozzátartozóra szállnak át. A bankszámlát is zárolja a bank, és a vagyontárgyaláson kapja meg a pénzt a számláról az, akit megillet, vagy ha végrendelkeztél, akkor az, akire hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!