Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon képzeled el a...

Magyarországon képzeled el a jövődet?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy nem. Még ha semmivel nem élnék jobban külföldön - ami természetesen nem igaz -, akkor sem maradnék Magyarországon. Mégpedig az emberek miatt. Annyira gyűlölök már az utcára is kimenni. Ennyi begyöpösödött, ostoba ember nem sok országban van.
2023. jún. 28. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Igen, itthon képzelem el, nem foglalkozom napi szinten a politikával, hogy megőrüljek, helyette inkább a családdal, gyerekekkel vagyok. Igyekszem minél több mindent megadni nekik. Az ország maga nagyon szép, rengeteg program van, ahova el lehet menni.
2023. jún. 28. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

8.

"Amíg idős, beteg anyám él, addig mindenképpen."

Ugyanígy voltam vele én is.

De az én anyám 98 éves koráig élt. (Hál'Istennek.)

70 évesen pedig már hová menjek?!

2023. jún. 28. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Svédországban vagyok, és mostmár itt akarok maradni.
2023. jún. 28. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Osztrák határ melletti településen lakom.

Nálunk bolondnak nézik azt, aki nem kint él félig, vagy legalábbis nem kint dolgozik.

Beszélek németül, egyszer szerencsét próbáltam kint én is, de az osztrák mentalitás, a magyarok felé irányuló nyílt rasszizmusuk (tisztelet a kivételnek) undorító. Protekció, beajánlás nélkül nem kerülsz be még gyárba sem. Ha lobogtatod a nyelvvizsgád, akkor pedig még ki is röhögnek, és elküldenek. Nem jó nekik az a magyar, aki érti mit beszél a kolléga, vagy látja mit ír alá.

Szokták mondani, németnek az osztrák olyan mint osztráknak a magyar. A labancok valószínűleg ezt élik ki rajtunk.

Nem szeretem a Magyarországon uralkodó állapotot, de egyelőre nem tervezek kimenni a szomszédba. Németországban rengeteg a török, a migráns. Még talán Svájc játszik nálam, de nem tudom. Nincs jelenleg tervben a kimenés.

2023. jún. 28. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

Nem.

Katasztrófa, ami itt megy, és szégyellem, ami ebből az országból lett.

2023. júl. 4. 13:28
 17/18 rewqrewqrewq ***** válasza:
33%
LOVE ÚJPEST
2023. júl. 5. 10:05
 18/18 librikus ***** válasza:
1954-ben kényszerített a sors külföldre. Hetven évesen a csillagváltás után jöttem haza. Jó végre ilyen hosszú idő után itthon lenni.
2023. júl. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!