Miért van az, hogy sokszor az indulataik kinyilvánítására használják a keresztnevemet az ismerőseim? Amikor mondjuk kérdezek valamit ami láthatóan nem tetszik nekik
Figyelt kérdés
És akkor benyögik hogy "Nem tudom XY" (XY a keresztnevem akar lenni), vagy leírják, mondják a keresztnevemet aztán jön valami leb*szás, beszólás, mindenképp valami negatív hangvételű szöveg. És egész életemben ezt csinálják, és nagyon idegesít, emiatt utálom már a nevemet. Miért csinálják ezt?2023. jún. 27. 03:33
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod, ez nem special te a keresztneved miatt van. Nyomatékosításként szokták a másik nevét mondani. Példa:
Dani: Szia, figyu véletlen bezártam a csomagtartóba itt vagyok a garázsban, nem tudnál átugrani kieengedni?
Rebeka: Dani...
Tudod mit, inkább hagyjuk! Megyek.
2/2 anonim válasza:
Sokszor? Akkor van baj.
Nyomatékosan próbálják a tudtodra adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!