Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne piruljak amikor...

Hogyan ne piruljak amikor engem dicsérnek?Vagy rólam beszélnek?

Figyelt kérdés

32 éves házas nő vagyok,10 éve vagyok a férjemmel. O önbizalmam volt mindig is, és most sem változott. A testem átlagos, vagy inkább elhízott,160 cm 60 kg vagyok. Nem vagyok szépnek mondható egyáltalán, bár néhányan mondták már,de sosem hiszem el,mert főleg idősebb nők mondják, ritkán férfiak,de sosem nyomultak rám komolyabban,a férjem előtt sem,ez egyértelmű bizonyíték úgy vélem arra, hogy csúnya vagyok.

Most van egy nagyon rendes, nős csávó a munkahelyemen aki próbál velem haverkodni , szokott olyanokat mondani, hogy jól nézek ki,meg hogy én vagyok a legszebb a munkahelyen.De amúgy nem nyomul úgy semmi ráutaló nincs. Én meg erre vörösödök.

De nem csak ebben a helyzetben.Pl ha idősebb férfi munkatársam beszél az idősebb nő kollégámnak rólam amikor ott vagyok, hogy bármi szexuális jellegű poénos megjegyzést, akkor is, pedig nem vagyok prűd, sőt otthon kifejezetten perverz vagyok,de sosem tudom magamat adni sehol sem, egyszerűen nem tudok feloldódni az otthoni környezetemen kívül

2023. jún. 26. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
28%
Gondolj masra
2023. jún. 26. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda egy munkahelyed van.
2023. jún. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!