Hogy lehet az hogy valakinek semmi (de tényleg semmi) nem sikerül? Az ilyenből hogyan lehet előnyt kovácsolni?
Én jó ideje bármibe kezdek, semmi sem sikerül. Nem sajnáltatni akarom magam, ez egyszerűen tény.
Tavaly végre életemben először (akkor voltam 26 éves) lett volna esélyem barátnőre, persze hogy foglalt volt... Előtte meg bárhányszor próbáltam sosem sikerült.
Melót se találok, hiába vagyok már 27 éves. Csomó mindenhez értek, meg csomó mindent szeretek csinálni, de olyan nincs aminek lenne közös halmaza a fizetőképes melókkal, értsd magyarul: semmi olyat nem tudok ami fizet, és bármit tudok az semmi nem fizet, egy fillért se. Hiába szeretek fotózni, senkit se érdekel, hiába tudok neten bizonyos dolgokat pl. Wikipédia, az sem fizet egy fityinget se, hiába tudok jól angolul, nem alkalmaz senki fordítónak mert nem vagyok mérlegképes, hiába töltök fel videókat Youtube-ra, senki se nézi, vagy ha igen akkor pár héten belül kikapcsolják a bevételszerzést és így tovább... Fizikai munkát is simán megcsinálok (betonozás is volt többször is elmúlt hetekben) de az se fizet mert ugye családtól nem várható el hogy fizessenek hiszen velük élek... Egy fillért nem tudok keresni, pedig csomó mindenhez értek, csak pont olyan dolgokhoz amik semmire se jók. nagyon durva.
27 évesen jogsim sincs. Külföldön se jártam soha. Emberi kapcsolatom szinte nincs, mert senki se kíváncsi rám.
Ilyesmi hogy létezhet? Úgy értem hogy valakinek tényleg semmi, de semmi nem jön össze az életben? Mert hogy még valaki 1-2 dologban nem jó, vagy ez-az nem sikerül, az oké. De hogy semmi...
Ezt hogy lehetne az előnyömre fordítani?
"Tavaly végre életemben először (akkor voltam 26 éves) lett volna esélyem barátnőre, persze hogy foglalt volt..."
. A fő probléma a realitás érzékeddel és a lehetőség fogalmával van.
Tudsz betonozni de a család nem fizet érte 😂😂
Hát ha betonozni akarsz akkor ne családnak betonozz, tán akkor meg is tudsz belőle élni.
Iskolákat végeztél el gondolom, valamint biztosan sikerültek egyéb dolgok is.
Pályaválasztási tanácsadó is tudhat segíteni, mi az amihez van tehetséged, amit örömmel csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!