Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem járok bulizni, nem Tiktoko...

Nem járok bulizni, nem Tiktokozol, Instazok, nem élem az életem, ahogy egy fiatalnak kellene. Mi lesz velem?

Figyelt kérdés

2023. jún. 25. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

igen, én akkor szeretnék majd szórakozni

2023. jún. 26. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező ezeket 18 évesek csinálják, nem majdnem 30 évesek....

Gondolom a saját korosztályod közösségépítő trendjeiről anno lemaradtál, és ezért nem találod a helyed ennyi idősen.

2023. jún. 26. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:

#6 vagyok, a TikTok alapján azt hittem 20 alatt vagy

A buli alatt sok eltérő programot érthetünk, ha nem jársz pl. szórakozóhelyekre, az szerintem teljesen normális, ha viszont nem találkozol nagyobb, vegyes nemű társaságokkal havi vagy legalább kéthavi szinten, az azért elgondolkodtató.

2023. jún. 26. 15:38
 14/17 A kérdező kommentje:
De nem érzem magam 30-nak. Badoorol össze jönnek amúgy alkalmi kapcsolatok...
2023. jún. 26. 17:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Miért elgondolkodtató?
2023. jún. 26. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Na, ha valami időnként beesik, akkor az azt jelenti, hogy minden rendben, őszintén akkor nem is értem a kérdésed :D

Sokan vannak teljesen elszigetelve, magányosan a korosztályunkból, gyakran azon okból kifolyólag, hogy nem rendelkeznek a legalapvetőbb szoc. skillekkel se, a kérdés miatt bocsánat, de azonnal erre asszociáltam, hogy valami ilyesmi a gond, de akkor nem, elnézést.

Az alkalmi társkeresésre az Instagram egy referencia, főleg a lányok számára, hogy az, akivel találkoznak, nem valami beteg sorozatgyilkos, hanem egy normális társadalmi (és anyagi) helyzetű illető, aki elmegy időnként nyaralni, ergo vele is el fog menni, meg vannak baráti kapcsolati, ne adj isten érdekes hobbija, meg tudod ezek az első red flagek, amik hiányában esetleg menekülnének a randi előtt/közben/után.

2023. jún. 26. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Ti milyen unalmas emberek vagytok hogy 30 éves korosztályból úgy beszeltek mint a nyugdíjasokról?😂😂😂 aki jó fej és tud szórakozni az 40, sőt 60 evesen is elmegy inni, ha nem is szórakozóhelyre de a tarsaságával bulizni, táncolni 😃
2023. jún. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!