Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátnőm undorító ha nem...

A barátnőm undorító ha nem mos kezet pisilés után?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 23:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%
#2 vagyok. le lettem pontozva de senki nem írta le milyen egészségügyi kockázata van, hogy pisilés után nem mossa meg. mi történhet ettől?
2023. jún. 24. 10:53
 12/33 anonim ***** válasza:
60%

Mi van 11-es?? Nagyon bánthat téged valami az már tuti.

Arra még mindig nincs válasz h hány pasi törli meg hugyozás után. Undorító az amit a másik annak tart .. ennyi felesleges a kérdés.

Másrészt jogos a szájba élvezés nem undi, az anál nem undi ugye??? Az h a zsemlét ki fogdosta össze nem undi ..

Ez tipik a " nem tudom nem fáj"

2023. jún. 24. 11:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

12: Mert nem gondoltuk, hogy egy feltehetőleg felnőtt embernek ezt komolyan el kell magyarázni.

1. Az intim testrészek környéke hemzseg a mikrobáktól, melyek között vannak kórokozók is. Ezek az izzadtsággal elég nagy területen szét tudnak szóródni ami különösen nőknél az ánusz és a hüvely közelsége miatt tud problémákat okozni, a candida gyakran átterjed az ánuszra, nem megfelelő anális higénia esetén meg gyakoribbak a hüvelyfertőzések. Na mindegy, ez az egyik terület.

2. Napi wc takarítással csökkenthető a veszély, de alapvetően még otthon is könnyen fekáliából származó láthatatlan szennyeződések kerülhetnek a wc ülőkére, a lehúzóra, akár törlés után a kéz útján, akár lehúzásnál stb. Mivel a wc-t pisilésnél is használod, ezekkel ugyanúgy szennyeződhet a kezed.

Erre lehet az a válasz, hogy nagy kaland a szervezeted tele van mikróbákkal a sajátjaiddal már nagyon jól ismeritek egymást. Ez részben igaz, másrészt viszont amit egyik helyen tünetmentesen hordozol máshol fertőzést okozhat, másrészt komoly problémákat okozhat ha a wc környékén tenyésző kórokozók amik bőrőn át nyilván nem okoznak problémát, meg jó eséllyel nincsenek is fertőzőképes mennyiségben jelen például a kézmosás elmaradása miatt az ételbe kerülnek ahol viszont nagyon könnyen elszaporodnak. Szintén nagyon veszélyes lehet, ha akár te akár mások betegség miatt vagy más okból legyengült állapotban lévő immunrendszerrel érintkeztek ugyanazokkal a kórokozókkal amik lehet alapesetben egyébként nem okoznak problémát.

De van egy nem mikrobiológiai megfontolás is a dolog mögött: az elemi undor. Ha én szendvicskészítés közben a tökömet vakarom akkor lehet azt már nem eszed meg olyan jóízűen. Pedig azt ott helyben elfogyasztod, és nem érlelődik a melegben órákat akkor alapesetben különösebb egészségügyi kockázatot nem jelent.

2023. jún. 24. 11:35
 14/33 anonim ***** válasza:
22%

Kérdem én: szarás után letolt gyatyával rohansz is kezet mosni?

Kívancsi lennék hányan gondoltak ebbe bele .. szarok , kitörlöm felhúzom a gatyát szaroa bacis kézzel, szarosan lehúzom a wct tán még a kefét is megfogom az is szaros, megnyitom a csapot lehet az is szaros... Ez így nem undi?

2023. jún. 24. 11:42
 15/33 anonim ***** válasza:
19%

#14 érdekes, hogy ez "nagyon veszélyes" mégsem betegek ettől az emberek. amúgy nyilvános helyeket használva fél munkahelyek feküdnének ki. és amire térsz vissza folyton az az, hogy fekália kerül az ételbe. de ha megmosod a kezed evés előtt, akkor ez az egész nincs.

meg ennyi erővel csak zuhanyzás után lehetne szexelni, mert ugye a nőknél közel van egymáshoz az ánusz és a punci. izgalmas lehet így, hogy oda bújna a csajod nap közben de elküldöd zuhanyozni, mert hát ott van közel az ánusza.

szerintem ez a szintű paranoia teljesen élhetetlenné teszi az életet. attól félni mennyire veszélyes, hogy pisi után nem mosol kezet otthon...

2023. jún. 24. 11:53
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges neki, ha már közben megmosta.
2023. jún. 24. 12:02
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

16: Jó hát ez az érvelés kb. az a szint, mint amikor azzal jönnek hogy a nagyanyjuk 60 éve dohányzik és nem lett tüdőrákja, akkor mi is a baj a dohányzással?

Itt kockázatokról, valószínűségről van szó, nem determenisztikus összefüggésekről. Tehát nem arról, hogyha ezt csinálod akkor ez lesz, de a kockzatokat lehet csökkenteni és jelenleg az a tudományos álláspont, hogy ennek az egyik legjobb módja a kézmosás kritikus helyek használata után, vagy bizonyos helyzetekben. Ezeket civilizált környezetben meg is tanítják a gyereknek, így szocializálódik: wc használat után kezet mosok, hazaértem kintről kezet mosok, evés előtt kezet mosok, koszos lesz a kezem megmosom, nyers hússal érintkezem kezet mosok, stb. És szerintem igazán nem nagy dolog, meg sok idő egy kézmosás de összességében elképesztően sokat hozzátesz ahhoz hogy a modern világban egyes fertőzések száma erősen lecsökkent. Most nem fogok részletesebben belemenni olyan fogalmak elmagyarázásába, hogy keresztfertőzés, kórokozók élettartama, szaporodási feltételei, fertőzőképessége stb. Mert szerintem tök mindegy mit írok, válaszoltam a kérdésedre hogy mik a kockázatok azt is letudtad annyival hogy és akkor mi van? Nincs semmi, felőlem ne mossál kezet, felőlem ihatsz is a wc-ből. Csak annyi lesz a véleményem róla, hogy igénytelen, de te dolgod én csak arra kérlek mielőtt elindulsz otthonról moss kezet. Köszi.

2023. jún. 24. 12:12
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
Néha elgondolkodom azon, hogy hová születtem, milyen emberek vesznek körül engem ebben az országban, - elképesztő, hogy pitiáner részletek miatt milyen szinten képesek egymásnak esni a magyarok! Az eszem megáll rajtatok!
2023. jún. 24. 12:15
 19/33 anonim ***** válasza:
40%

#18 okoska az pont a valószínűségről szól, hogy egy sok ezres helyen ahol az esetszám nagyon magas napról nem lesznek betegek az emberek. és itt nem erről beszélünk hanem otthon.

és a szexel kapcsolatos felvetésemen meg jól átsiklottál, mert ott aztán teljesen nevetséges lenne az álláspontod. hogy mondod a barátnődnek, hogy jaj ne haragudj, de zuhany nélkül nincs szex, mert közel van az ánuszod és ez nagyon veszélyes.

2023. jún. 24. 12:17
 20/33 anonim ***** válasza:
80%

Nem egyáltalán nem az esetszámról van szó, hanem hogy a kézmosással minden körülmények között csökkenteni bizonyos fertőzések kockázatát.

Másrészt mint mondtam nem vagyok hajlandó biológia órát tartani csak mert anno lusta voltál figyelni. Elég gáz hogy emberek úgy hagyják el a közoktatást, hogy fogalmuk sincs a biológiáról (feltéve hogy elvégezted). Egyes kórokozók nem, vagy csak nagyon kivételesen terjednek szexuális úton (vagy bőrfelület érintkezésével), ahogy mások nem terjednek teszem azt cseppfertőzéssel. Vagy mondjuk az E. Coli a húgyutakba kerülve okoz egy gyulladást vagy azt sem, ha a vacsorádba kerül keresztfertőssel akkor meg kifosod a lelked, vagy kapsz egy agyhártyagyulladást amiben elpatkolsz. Másrészt nyilván van immunrendszered, ami nap mint nap védelmet nyújt, a veszélyt gyakran csak az jelenti ha keresztfertőzéssel olyan közegbe kerül a kórokozó ahol elszaporodik és úgy kerül vissza a szervezetedbe. Ez pedig megelőzhető kézmosással. De mondom neked nem kell mosni! Lehet jobban is járunk

2023. jún. 24. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!