Vásáolt már valaki a VIBERen felugró bablakból cipő bolt, eucs01 címen? Hát én igen 13760 Ft kaptam egy papír szandált . Bőrnek és ortopéd szandálnak volt leírva.
Akkor most megtanultad hogy mielőtt bármit is veszel valahonnan, nézz utána milyen véleménnyel vannak az emberek a cégről ahonnan rendelsz.
Ha nem találsz véleményeket, akkor pedig felejtős alapból.
kellett neked azt a szrt letölteni eleve XD
az ember azt hinné, hogy ezekkel a felurgós reklámos szrokkal legutóbb húsz éve lehetett beetetni valakit, erre még mindig vannak ilyenek XD
Én is így jártam csak lámpával, számlát nem adtak, a DPD nem adja ki a nevét a cégnek, teljesen számlán kivűli forgalmat bonyolítanak, lehúzás az egész, a DPD falaz nekik. De a FÁMATUTÁR ugyanezt csinálja, minden olyannál akinél csak utánvétes módon lehet fizetni.
Én feljelentem őket aki hasonló módon járt keressen meg és csatlakozzon hozzám. szenteseva@gmail.com
Lehúzás cég és a szállító is asszisztál hozzá, számla nélkül megy minden, a Balatonon meg a főtt kukoricáról is számlát írt a nyomorult árus, hogy az állam meg ne károsodjon, ezekkel nem foglakozik a hatóság.
Ébredj magyar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!