Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet fejleszteni az énekhangot?

Lehet fejleszteni az énekhangot?

Figyelt kérdés
Ha valakinek nagyon hamis a hangja, és a szüleinek is, tehát örökölte, akkor is lehet javítani rajta, legalább hogy ne legyen olyan hamis? Mármint én játszok hangszeren, de az énekhangom az nem jó, szóval hogy van esélyem, vagy meg se próbáljam?

2023. jún. 20. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Van direkt magánének tanár. Keress meg egyet. Ő meghallgat és megmondja mit lehet kihozni belőled.
2023. jún. 20. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, keress fel egy énektanárt.
2023. jún. 20. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Lehet, de igazából, vagyis olyan, hogy abszolút "jó" hang nem létezik. Mert kinek mi tetszik egy relatív dolog.

Ha játszol hangszeren, akkor valamennyi zenei hallásod kell, hogy legyen, tehát olyan nagyon hamis nem lehetsz,azaz valószínűleg a technikai részén van mit fejleszteni az éneklésen, az pedig mint minden, fejleszthető.

2023. jún. 20. 22:20
 4/6 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ha van hallásod és ritmusérzéked, magát a hangot tudják fejleszteni, de az első kettő hiányában veszett ügy.
2023. jún. 21. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én próbáltam de nem volt elég ahhoz hogy átmenjek az ének alkalmasságin, ezért nem vagyok óvónő.
2023. jún. 21. 08:56
 6/6 anonim válasza:
58%
Lehet, keress fel énektanárt. Akinek eleve van ehhez tehetsége, könnyebben fejleszthető. De senki nem reménytelen és te sem lehetsz annyira botfülű, ha játszol hangszeren.
2023. jún. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!