Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak miért szeretik...

A férfiak miért szeretik játszani az önjelölt biztonsági őrt?

Figyelt kérdés
Főleg akik nagyobb testűek de amúgy civilek, nem biztonsági őrök meg ilyesmi. Valaki el tudná magyarázni ezt?
2023. jún. 20. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Egy melák visszarakatta veled a cuccot a polcra?

Kínos.

2023. jún. 20. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Írnál valami konkrétumot, hogy pontosan mi történt? 😏
2023. jún. 20. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Mi a háttérsztori? Mert én sem érzem magam önjelölt biztonsági őrnek, de egyszer volt olyan eset, mikor a szemem láttára támadtak meg egy mamát, odamentem és lefújtam a támadó arcát. A mama megköszönte és pénzt is akart adni, de nem fogadtam el.

Pedig én nem vagyok melák, csak tudod az erkölcsös ember az segít a másikon, ha bajban van.

2023. jún. 20. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmi csak tudom hogy hajlamosak rá
2023. jún. 20. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
C...ny vagy?
2023. jún. 20. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Semmi ilyet nem láttam még, szóval neked kell kitalálnod, mibe miért magyarázol bele valami férfiakat degradáló tendenciát.
2023. jún. 20. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Vigyázunk a rendre.
2023. jún. 20. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Vannak, akik ki mertik mondani a véleményüket, ami részben jó, mert ezzel több embert is megvédhet. De ha csak az arcoskodása miatt teszi, az ciki.
2023. jún. 20. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!