Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eladó Okj-s képzés után,...

Eladó Okj-s képzés után, vajon fogok munkát találni egyből? 24N

Figyelt kérdés

Sok hirdetes van, hogy eladot keresnek de nincs erettsegim csak egy Okj-m lesz. Fogok ezzel egybol munkat talalni? Vagy jobb lenne szakacs vagy pincer tanfolyam? De olyan hirdetest nem is latok. Egyebkent, en bevasarlokozpontra gondoltam, vagy ruhaboltra. De nem bufekre, meg hasonlo kis helyekre, oda elado vegzettseg nelkul is felvesznek es bufeben nem is akarok dolgozni.

Fontos lenne, ha leirnatok a tapasztalataitokat! Koszi

2023. jún. 16. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Fogok munkát találni
Jobb lenne a szakacs vagy a pincer
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Kereskedekem hiánnyal küzd , okj nélkül találsz munkát , arra figyelj milyen szerződest íratnak alá . Mert a mozgó váltakozó telephely azt jelenti megyén belül elküldhetnek más üzletekbe ahol kell a melós , hosszabb időre . Leggagyibb a CBA Spar Penny Lidl , Aldi Tesco még jó de megterhelő strapa, csak brutto 280 at adnak a hirdetéseik hazugságok, munkaidőkerettel átverhetnek.
2023. jún. 16. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem érettségim, OKJ végzettségem sincs, mégis eladóként dolgozom.

Csak egy bizonyos réteg van ennyire ráizgulva a papírra. Attól, hogy van róla papír, még nem biztos, hogy jól fogod kezelni agyban a sok embert. Ez nem papírfüggő. 😉

2023. jún. 16. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:
En is dolgoztam eladokent de nem olyan helyen ahol szeretnek. Ahol szeretnek ahhoz kell okj
2023. jún. 16. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Értem. Én ott dolgozom, ahol szerettem volna. Nagyot álmodtam. Nekem a hozzáértést jobban nézték.

Igaz, én már most az ott megszerzett tudásommal egyénileg dolgozom majd tovább, mert nagyon kevés a fizetés.

Biztosan fogsz találni olyat, amit szeretnél.

2023. jún. 16. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Persze, minden hiperben hiány van pénztárosból, árufeltöltőből
2023. jún. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!