Miért jobb odaírni a termékhez hogy elkelt, mint törölni a posztot?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan online hirdetést látok, ahol az eladó szimplán odaírta kommentben, hogy elkelt. Mi értelme van ennek? Nem lenne egyszerűbb törölni? Arról nem is beszélve, hogy egy adok-veszek csoportban elég lélekölő, mikor az ember venni akar 1 valamit és 50 már eladott termékről szóló poszton kell átverekednie magát hogy találjon legalább egyet ami még meg is van.2023. jún. 15. 16:47
1/1 anonim válasza:
Szia! Eladóként én is így szoktam, hogy egy ideig csak odaírom, hogy elkelt. Csak akkor törlöm, ha a vásárló átvette a terméket és az átvétel óta eltelt legalább egy hét panasz- és reklamációmentesen.
Miért így?
1. Mert panasz, vita esetén lehet hivatkozni a hirdetés tartalmára. Ha töröltem, akkor bárki mondhat bármit (a vásárló is, én is), mert már nem látható...
2. Elégedetlenség/termékvisszaküldés esetén könnyen meg tudom hirdetni a terméket újra. Ha töröltem, akkor az újrahirdetés sokkal több macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!