Melyik embertípusba tartozol?
Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Mindent elmondok mindenkinek, és mások is nekem.
Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, én is ezt teszem.
Valahol a kettő között.
Van akinek elmondok dolgokat, de javarészt megtartom magamnak.
A legtöbbmindent kiadom magamból, pár embernek nem mesélek.
37 szavazat
1/6 anonim válasza:
Zárkózott vagyok, nem szoktam magamról beszélni, pláne nem bizalmas dolgokat. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, mások rendszeresen megtalálnak a bajukkal, és megosztják velem a személyes nehézsegeiket.
Az lehet az oka, hogy amúgy kommunikatív vagyok, jól lehet velem beszélgetni, talán ezért nyitnak felém olyan sokat. Tegyék nyugodtan, örülök, ha segíthetek, de én nem.bízom senkiben.
2/6 anonim válasza:
Én is zárkózott vagyok, de régen nem voltam az de sajnos sokszor a kapott információval visszaéltek az emberek. Megtanultam nem szabad mindenkinek megnyilni sok a hazug álszent ember.
3/6 anonim válasza:
A sz@rcsimbók, lúzer kategóriába.
4/6 anonim válasza:
Jelenleg teljesen igaz rám az, amit az első kommentelő írt. Régebben szívesen beszéltem magamról, a terveimről, viszont sok csalódás után inkább ezeket megtartom magamnak, vagy csak a nagyon közeli emberekkel osztom meg.
5/6 anonim válasza:
Én olyan voltam régen, aki mindent kipofázott egymillió különböző embernek, de visszaéltek vele, elmondták másoknak, akikkel mondjuk nem akartam volna megosztani, vagy bántottak amiatt ahogy érzek, vagy nem érdekelte őket. Most a párom és a legjobb barátnőm azok, akiknek elmondok mindent, de nekik se úgy, hogy kényszeresen ami épp történik le kell írnom. De van olyan is, amit megtartok magamnak, bár a párommal már egyre több mindent osztok meg a múltammal és az érzéseimmel kapcsolatban, mert benne megbízhatok.
6/6 anonim válasza:
Mindenki magával foglalkozzon, ne a másik se ggével, farkával, stb. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kivel dug, mit esznek, mit csinálnak, ki kit csal, hol dolgozik, mit dolgozik, ki féle miféle, kefél-e, stb.
Én se foglalkozom ezzel, leszarom. Velem se foglalkozzanak ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!