Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg igaz hogy az energiait...

Tényleg igaz hogy az energiaitaltól meg lehet halni?

Figyelt kérdés
Ha túl sokat iszol meg egy nap?
2023. jún. 12. 16:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ittam már sok kávét, nagyon megdobbant a szívem tőle és néha volt ritmus zavarom. Amikor feküdtem, éreztem hogy feszült a szívem.

Szóval nagyon nem okés a sok koffein...

2023. jún. 12. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem véletlen van a Monster dobozán is, hogy egynél több nem ajánlott. Van olyan ismerősöm, aki kórházba került, mert túl sokat ivott.

Erre is igaz, mint minden másra, hogy MÉRTÉKLETESSÉG.

Függővé tud tenni, mint a kóla, stb, de oda kell figyelni.

Én pl. imádom, de beosztom, hogy heti 2x iszom. Kicsit olyanná tettem, mint a jutalom: pl. hétvégén megiszom egyet, illetve hétköznap egyet.

Sőt, ami külön tetszik, hogy sokat járok egy ilyen kocsma-bárba, és egy ideig nem ihattam alkoholt, ezért energiaitalt ittam, és a pultos néni nem engedett nekem egynél többet (kedvelt nagyon, és féltett engem).

Pedig neki ez aztán ugye bevétel, főleg, hogy egy redbull 1000 körül mozog.

2023. jún. 13. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!