Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az a hallássérült férfi,...

Ki az a hallássérült férfi, aki a Déli pályaudvaron a vonatokon elefánt figurákat rak az emberek elé?

Figyelt kérdés
1000 forintért adja, hogy ezzel támogassák.

2023. jún. 12. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csalók, szélhámosok. Anno a Siketek Szövetsége is elhatárolódott tőlük.
2023. jún. 12. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A rokona lehet annak aki meg a nyugatiban a teknősöket osztja🤔😅
2023. jún. 12. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Mikor hátat fordít, fennhangon el kell ereszteni egy kṳrva anyádat és elküldeni a vérbe. Ő is tudja, hogy nem fordulhat meg és reagálhat rá :D
2023. jún. 12. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy fiatal lány szokta odatenni a teknőst általában. Nem adok neki sem egy forintot sem, mondjuk a vonaton sem sokat láttam, hogy más adott nekik.
2023. jún. 20. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
örülök hogy vidéki kisvárosban élek, itt csak viszonylag ritkán találnak meg, de valahogy akkor is kifognak pont engem mindenki közül, mert ártatlan kölyökképem van 30 fölött is. valszeg az ilyen csalásoknak nagy célpontja lennék, egyszerűen nem tudok csak szó nélkül fapofával továbbmenni, őszinte szoktam lenni hogy munkanélküli vagyok és otthon élek anyámékkal :D egyszer az egyik szupermarketparkolós le is anyázott akinek visszaszóltam de majdnem nekem jött utána győlülködve kiabált, szóval semmi taktika sem a legbiztosabb
2023. jún. 20. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Francia dokumentumfilmben a parizsi roman koldus maffiat mutattak be. Valodi fogyatekos es szerencsetlen emberek koldultak, csak mindenuket elszedtek es vertek oket

Futtatjak oket, mint a prostit.

2023. jún. 20. 23:48
 17/17 NTBS ***** válasza:
100%

Nem tudom, de lehet kamu.

Anno Debrecenben is volt ilyen.

Az kamu volt.

2023. jún. 21. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!