Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cigány származású vagyok, és...

Cigány származású vagyok, és közgáz végzettségem van,de ennek ellenére is kinéznek a nem romák. Jobban teszem, ha inkább kimegyek külföldre, és ott boldogulok?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 19:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sorstársam, gyere ki én Hollandiában vagyok.
2023. júl. 8. 13:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Megyek hova
2023. júl. 8. 14:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Milyen nyelveken tudsz?
2023. júl. 8. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Én ezt sosem értettem cigányként, hogy miért erőltetik Magyarországot az otthoni cigányok, amint tudtam leléceltem. Elmész spanyolba, olaszba, hollandba és stigma mentesen élsz . Otthon meg mindig egy cigány leszel. Részben a magyarok hibája, részben nem, ebbe most nem mennék bele. De annyi roma bünözö család van otthon, hogy én akármilyen példás életet élek, nem fogok tudni, a százéves sztereotipiákon változtatni. Meg 2 milliárdos támogatás roma felzárkoztatásra a másk cigány meg ellopja. Két hiba és sajnos itt egy cigány illetö is hibás volt...
2023. júl. 8. 17:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Angol nyelv
2023. júl. 8. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:

írd meg a cv-d. Menj el a barátaidal még kajálni egyet , köszönj el a rokonoktól és kezdj állást keresni . Lehet Írország könyebb lenne.

[link]

2023. júl. 8. 18:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te hanem az összes többi bocs, hogy így mondom, cigány hibája , akiket utál a világ okkal, csak ezzel a normális 5% is ki van nézve, szóval a 95% hibája nem a tiéd.
2023. szept. 2. 23:11
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

Amilyen idegen nyelvet beszélsz, olyan országba menj el és vissza se nézz.

Soha nem fogják a magyarok elfogadni a romákat (sem).

Egyszerűen ilyenek. Ezen változtatni senki sem fog.

Fiatal vagy, előtted az élet.

Éld ott, ahol megbecsülnek és nem a bőröd színét, meg a családfádat méricskélik. Mintha az övék egy jottányival is nemesebb lenne,mert NEM AZ.

Ausztria egy nagyon toleráns ország. Én itt élek több, mint húsz éve. Én csak tudom. Ha tudsz németül gyere,amíg lehet.

Az unokaöcsém tíz éve él valahol Angliában. Ott dolgozik és oda jár egyetemre is. Nagyon szeret ott élni.

Ha az angolt beszéled, rengeteg ország között válogathatsz.

48N

2023. szept. 21. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#10-es: ha már ilyen SzittyaMiMagyar vagy, legalább tanulj meg magyarul.

Botrányos a helyesírásod.

Schöne Grüße aus Oberösterreich

2023. szept. 21. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok roma, csak olyan művészek gyereke vagyok, akik em voltak normálisan szocializálva, így én se. Ráadásul mentálisan nagyon terheltek.

Engem is folyamatosan kirekesztenek, már kaptam olyan kritikát, ha fiúként lennék ugyanilyen teljesen már lenne a megítélésem. Tehát a fura, nem gyönyörű többségitársadalmas etnikumú lányokat szintén kirekesztik, ráadásul erre a jelenségre senki nem állt még rá olyan komolyan , mint a roma kérdésre.

Helyedben felvenném a kapcsolatot olyan médiával amelyik pl. a biológus romától írt.

2023. szept. 21. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!