A lábam rendben van, mert a sport miatt szép, de a lábujjaim undorítóak (mondjuk számomra mindegyik lábujj az)
2023. jún. 5. 17:46
15/21 anonim válasza:
Km-eket gyalogolok tömegközlekedek ez miatt a vádlim bazi nagy lett ami szinte elölnézetbol is látszik, hogy tömzsi a lábszáram.
És anno vékony őzike/modell lábaim voltak amig nem volt bennem annyi km. Ma meg már beszólnak a pasik hogy nekik szebb lábuk van pasi létükre, mint nekem nő létemre.
Elnézem néha az 40 es igazgatónőt hogy ő azert csinos széplábu mert egész életében is talán kocsival jár. Sehol nincs rajta bedurrant izomzat, vastagodás. Nincs széles válla markáns keze kemény munkáktol.
Nagyon látszik az kik hogyan élnek.
2023. jún. 5. 18:25
16/21 anonim válasza:
Nem gondolom, hanem tudom, hogy ocsmányak. Rövidek, görbék, formátlanok, a szőr pedig mindenhogy kiirthathatlan rajtuk, még az üres szőrtüszőim is messziről látszanak. A térdeim befelé állnak, és olyan foltosak, mintha egész nap csak szopnék. A combjaim mostanság zászlóként lobognak, mióta a kényszerű mozgáshiány miatt leolvadt rólam az a kevés izom is, ami egykor volt rajtam (bár akkor sem voltak soha formásak a lábaim, csak kevésbé lötyögtek).
2023. jún. 5. 18:54
17/21 anonim válasza:
Vastag a combom, és a formája is olyan gusztustalan lovagló comb. Ráadásul annyira tetszenek a vékony combok, mindig csak irigykedve nézem az olyan nőket, akiknek hosszú, vékony lábuk van.
Az egyik vádlim pedig visszeres.
2023. jún. 5. 21:38
18/21 anonim válasza:
Gyerekek, nyaktól fölfelé van a lényeg, és nem is kívül... Ahogy az rendezettebb, kellő adag cukisággal, jóféle együtt fejlődni tudással, lustaságból inkább az alkotó fajtával, akkor lehet szánkótalp is a lábad helyén, el van adva.
2023. jún. 5. 23:44
19/21 anonim válasza:
Nekem szépek, hosszúak és vékonyak, viszont családi vonás hogy befelé forduló a térdünk és közel vannak egymáshoz miközben sétálunk….
Kiskoromban az anyám szidott emiatt, senki más nem, pár éve visszautasításás miatt egy pszicho férfi felhozta és azóta nagyon lement az önbizalmam
2023. jún. 9. 13:04
20/21 anonim válasza:
A vadlim a sport miatt eléggé izmos, férfias. Nem volna baj h izmos, ha nőiesebb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!