Melyik a szebb név?
Melyik a szebb lány név szerintetek?
Nagy Mínea vagy Nagy Médea?
Szerintem gyönyörű mind a kettő, de nekem a Mínea egy leheletnyivel jobban tetszik.
A Médea nevet is imádom, de abban picit benne van, hogy "média" (mintha picit benne lenne a hangzásában) , az meg egy picit """""letarolós""""" -hatású lehet a vezetéknévvel; kicsit szigorú hangzású; a Mínea kicsit lágyabb, visszafogottabb ehhez a vezetéknévhez; de azt a nevet is imádnám. a Míneát egyébként Miának, Meának, Miusnak becézném. ( Sulis barátai előtt a Mius-t hanyagolnám, nehogy "beégetve"/kellemetlenül érezze magát. :):) Még a Minna is cuki becenév, de túl cuki, felnőtthöz annyira szerintem már nem illik; én meg az "örök/univerzális/időtálló" vezetéknevekben hiszek. Ebben szerintem a Mia meg pl jobban hangzik, meg jobban is időtálló talán -nekem úgy tűnik. :):)
Amúgy, szal, a Médea is jó; csak nekem picit úgy önmagában túl szigorú; úgyhogy adnék mellé még egy második keresztnevet. :):) Akár a Míneát is. xd :):) Amúgy tényleg jó; szerintem mehet mind a kettő. Csak úgy kell hangsúlyoznia, hogy ne higgyék azt, mintha nem tudná eldönteni; hogy akkor most melyik. Gondolom, ezértis akarjátok egyszerre csak az egyiket; de amúgy mind a kettő jó tehát. Amúgy, most így, ahogy kimondtam; még a Mínea mellé is adnék második keresztnevet. :) (Akár a Médeát.:)) Na várjá', mindjá' kiötlök párat. :):)
Ami kicsit pl visszafogná a Nagy Médea keménységét; és picit jobban lezárná a Nagy Míneát. :):) [ A második keresztnév (jelen esetben) már tökmindegy hogy, mi, úgyse azon fogják szólítani, mert tökéletesen hangzik mind a kettő keresztnév [ A Mínea is, Médea is]; itt csak most az vele a cél, hogy a dallamán egy kicsit módosítson, vagy lágyítson, vagy jobban lezárja a nevet. :):) ---de ez sem szükséges feltétlenül; mert amúgy mindegyik név jó, vezeték is itt, kereszt is. ]
Médea után: Ildikó, Alinetta, Olívia, Gabriella, Zita, Paulina, Anita, Mónika, Rebeka, Matilda, Donatella, Malina, Liliána, Virgínia, Bianka,
Mínea után: Donatella, Johanna, Viktória, Tamara, Ildikó, Aléna, Florentina, Loretta, Lorena, Vivien, Hajnalka, Regina, Virgínia, Gizella, Bianka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!