Rokonoknál ti el tudtok menni komfortosan wc-re?
Sokszor olvasom, hogy nagy dilemma ez az idegen helyen wc-zés. Na most valami hasonlóba csöppentem.
Úgy hozta az élet, hogy itt kell aludjak unokatesóméknál, de nem tudom úgy elengedni magam, hogy sikerüljön valamit kipréselni magamból, pedig próbálkoztam már.
Aki volt már hasonló szituba, mi segitett feloldódni?
22/n
Nagyon nem mindegy, kiről van szó.
A jelenlegi lakótársammal több, mint három éve lakunk együtt, nem vagyunk országos cimbik, de azért elengedjük magunkat egymás előtt, nem zavar, ha fehérneműben mászkál, meg ha használnunk kell a wc-t, mikor a másik fürdik, akkor benyitunk (nyilván kopogás és beleegyezés után) a kézmosóhoz, háttal van a kádnak, nem nézünk az épp fürdő/tusoló emberre, csak gyorsan kezet mosunk és kész). Simán kimegyünk egymás előtt a lyukacsos hálóruhánkban. De még így is zavarban vagyok, ha pl. rámjön a cifra, aztán hangja van, vagy csak nagyot szültem, és hatalmasat placcsan.
Bezzeg apámnál múltkor látogatóban büszkén slattyogtam ki azzal, hogy akkora kábelt fektettem, mint az alkarom.
Rokonoknál is elmegyek, barátoknál is, meg igazából bárhol, ahol kell, csak van, ahol kellemetlenül érzem magam szarás közben, meg van, ahol úgy vagyok vele, hogy de jó, hogy végre nyugodtan szarhatok.
Ahol kisgyerek van vagy ahol úgy van kiépítve a ház, hogy a család többi tagja a wc közelében ül és mindent hall ott nem. Annak idején laktunk is olyan házban, hogy alig vártam, menjenek el a vendégek, hogy mehessek f.osni.
Kisgyerekek társaságában ideges vagyok a wct illetően. Nem egyszer nyitották már rám az ajtót kopogás nélkül, szóval ha még nem nyitottak rám, azon agyalok, hogy gyorsan végezzek, mert mindjárt bejönnek, ha rámnyitották, akkor meg gyorsan akarok végezni, hogy ne várassam meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!