Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha bedepresszioz...

Mit csináljak ha bedepressziozo attol hétvégekre, hogy a munkám is izgalmasabb mint a hétvégéim vagy barátok?

Figyelt kérdés
Egyszeruen alig hat vmi az ingerküszöbömre.

#hétvégi szenvedés
2023. máj. 26. 16:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Végigmentem az utcán is már egyedul. Hát nem jöttem izgalomba.

Akik táncolnának velem azokat se birom elviselni tagbaszakadt szerencsetlen unalmas emberek. Jobban lefárasztanak agyilag, inkább egyedül akkor.

Képtelen vagyok felhívni is már az is fájna.

De a depresszio megint itt van. Fekvés plafonnézés. Lemondtam a szerelőt is mára. Nem birom idegileg hogy egy rohadt kábelről kelljen beszélgetni. Meg vízbojlerről. Hogy erröl szóljon a nap? Kábel meg melegvíz. Engem ez kikészített és meg 10 óra sincs. Pár óra alatt kikészültem a hétvégétől.

Én ebbe belepusztulok.

2023. máj. 27. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Munkamánia vagy workaholism.

A munka mellett kell valahogy rendve tenni az életedet. Sajnos hogy hogyan azt mar nem tudom én se, mert nehéz is meg szr az egész.

Csak egyet fogadj meg, hogy másoktól nem követeled meg ugyanazt a munkatempót, munkabírást, munkához való hozzáállást, mint amilyen neked van, és másokat nem nézel le azért, mert "nem akarnak dolgozni" = van életük a munka mellett.

Ha ez megvan, akkor máris előrébb vagy nagyon sok magyar embernél.

2023. máj. 28. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:

A saját gondolataid készítenek ki.

Egyedül nem szeretsz lenni, de az embereket is folyamatosan kritizálod.

Ha jó lenne a melegvíz akkor meg kell javíttatni a bojlert, hát igen, akkor kérdeznek a kábelekről stb...

2023. máj. 29. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!