Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kb 30 évesek, milyen a szobáto...

Kb 30 évesek, milyen a szobátok, otthonosnak érzitek, nem hiányzik a poszterrel telerakott régi szobátok? Nekem igen.

Figyelt kérdés
Évek óta nem érzem otthonosnak a szobám. Be van rendesen rendezve "felnőttesre" néhány tájkép van kint és pár jól kinéző lakáskiegészítő. De nincs az az otthonos érzés, amikor végig volt a fal poszterekkel és a bútorok matricákkal, hiányzik. Akkoriban az motivált, érdekelt, jó volt látni. De mostanában nem találom magam, olyan nagyon nem érdekelnek dolgok, mint régebben. Ti hasonlóan vagytok? Mit kellene tennem, hogy otthonosabbnak, személyesebbnek érezzem a szobám?
2023. máj. 26. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
30 évesen én már rég elkoltoztem otthonról, így nem volt már gyerekszobám...
2023. máj. 26. 14:01
 2/11 anonim válasza:
59%
Nekem is nagyon hiányzik. Tele volt a fal, plafon zászlókkal, dedikált plakátokkal, hangszerekkel, mindenféle relikviával. Sajnos ahova most költöztem, ott nincs akkora hely, hogy mindent ki tudjak rakni. De amint egyszer lesz egy szabad szobám, az biztos, hogy visszateszek mindent!
2023. máj. 26. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező

Minek raksz ki random tájképeket?

Olyan díszítőelemeket tegyél ki, amik számodra fontosak.

Nekünk pl közös fotók vannak kirakva, vag ypl van egy tájkép, de azt egy ismerős festette egy breaton tájról ahol személyesen voltunk ott együtt régen. És ő maga festette.

Olyat fölösleges kitenni, ami nem jelent számodra semmit.

2023. máj. 26. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
A 30 evesek tobbsege nem a gyerekszobaban lakik...
2023. máj. 26. 14:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Arra a helyiségre vonatkozik a kérdés ahol legtöbb időd töltöd otthon most függetlenül attól, hogy saját lakás, albérlet, vagy egyéb. Mennyire érzed otthonosnak a régi szobádhoz képest?
2023. máj. 26. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Én albiban élek. Sehogy nem érzem az otthonomnak. Minimál stílusra törekszem ágy szekrény és semmi.

Majd ha lesz sajátom azt berendezem majd az otthonomként.

Munkahelyre se viszek be semmi személyeset 10 év utan se.

2023. máj. 26. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira otthonos. Mivel a korom nem akadályoz meg abban, hogy ugyanúgy posztereket tegyek ki arról, ami boldogságot okoz.
2023. máj. 26. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a konyhánk pótolja azt az érzést. Mivel én vagyok itt legtöbbször, ezért minden úgy van megcsinálva, ahogy én akartam. A hálónk minimál. Egy szekrény, ágy, tv, éjjeliszekrények, semmi más.
2023. máj. 26. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
40 vagyok és nekem poszteres.
2023. máj. 26. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem kölyökkoromban nyuszimagazinos poszterek lógtak a falon, most akt/félakt festmények. Igazából csak finomodott a minőség. A műhdlyben pedig ugyanúgy poszter hegyek ,sörösdoboz és korsógyűjtemény, plafonról lógó repülőmakettek mint régen.
2023. máj. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!