Kinek a tulajdona a holttest ? Folyamatos a hullagyalázás ?
Bejön a hozzátartozó a kórházba, a holttest még meleg, de azonnal viszik a hűtőkamrába, és ha nem tiltakoztál a vérellátó szolgálatnál, már csapolják is le a vérét, szedik ki a hasznosítható belső szerveit, még jó, ha nem egy-egy végtagját távolítják el. A holttest utolsó megtekintésekor ezért is van lepedővel nyakig betakarva, hogy ne látsszon, esetleg keze, lába már hiányzik, és megy minden hasznosítható része transzplantációra vagy az orvosegyetemekre, most tudtam meg, hogy ez így van.
Kiknek üzlet ez ?
A jelek szerint Rogán is benne van a vérbizniszben:
#10 pont a hetedikes biológiáról ? :)
Amit írtam, azt az ismerős nagyon megerősítette,
Kinek kell egy láb ? Az egyetemeknek demonstrációs célra: próbálják is rábeszélni az időseket, hogy ajánlják fel a szerveiket tudományos célra, így úszkált a nagynéném is évekig formalinban...
#8 Akinek tönkrement életfontosságú szerve az tudomásul veszi, hogy ennyi volt, A hozzátartozónak joga kellene legyen tiltakozni, hiszen: egy család voltak, szinte egy test és vér, viszont jön az állam és kijelenti, hogy a lélek elröpült, a test csak gépi maradék, nosza daraboljuk, amíg meg nem romlik... A beleegyezés más kérdés, de olyan nincs, hogy a feleség egyik pillanatban még testem és vérem, a másik pillanatban pedig tudomásul veszek egy állami parancsot, és magam viszem a darabolóba, mondván, hogy ő csak a lelke volt, a halott test meg csak egy dög, dögcédulával, aminek már semmi tisztelet nem jár...
2. Világszinten pedig a szervkereskedelem bomba üzlet élőkből vagy halott katonákból azonnal kioperálva, leszállítva dollárszázezrekért a tehetős kuncsaftoknak
#6 - nincs olyan, hogy testtől független, elszálló lélek, ez csak vallási blabla, Olyat is sokat láttak, hogy valaki a proszektúrán ébredt fel...
Ráadásul az agyhalált kell megállapítani csak, ha ez megvolt, akkor a vérkeringés mesterségesen tovább fenntartható és szép egészséges szervek szedhetők ki a valójában még fizikailag élő testből...
A halál utáni élményekről pedig ugye mindenki hallott, van akinek van, van akinek nincs, a halottnak látszó agynak is lehetnek ilyen élményei, amelyiknek a testét éppen szerelik szét...
#17 engem nem érint érzelmileg mélyen, amiről írtam csak éppen említésre méltó a dolog, mert nagy a hallgatás halotti ügyekben, prűd társadalom ez.
Még következik a lebomló hullazsák, amelyik 8 évig nem bomlik le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!