Ha egy 20-as, 30-as nő csókolommal köszön egy 40-es vagy 50-es nőnek, akkor mi a célja ezzel? Megalázni a kora miatt? Vagy saját magát próbálja 5 éves kislánynak eladni?
/Bár az 5 éves meg jónapottal köszönt./
Vagy egyszerűen csak ki akarja élvezni, hogy fiatalabb valakinél?
És az ugyanolyan korú férfinak miért nem köszön csókolommal?
A csokolom udvariassagi formula.
A koszono lany nincsxtisztaban a csokolom es jo napot koszonesek pontos hasznalataval. Nem tanitottak meg a szulei.
Tanulatlansagbol koszont igy,nem azert,h lealazzon.
Mindenki oregszik. Vki elfogadja ,vki meg fube faba belekot……
Á..dehogy, ő szerintem folyamatosan emésztette magát ezen, csak most már eljutott arra a szintre is, hogy ország-világ előtt hisztizzen ennyi évesen..ami szerintem elég ciki és gáz.
Semmi. Fogyatékos.
Én most levelezőre járok, 40+osok a csoporttársaim. Az oktatót, aki kb 30 és 20nak néz ki, néninek hívják. Csókolomozzák.
Érted... A gyerekük lehetne az oktató.
Ráadásul egyetemen, ahova elvileg értelmes emberek járnak.
Sajnos sokan megragadtak az ovis szinten, és azt hiszik hogy a csókolomozas, nénizés, bácsizás, teccccikezés az normális magázódás, köszönés. Azt hiszik illemrudóan viselkednek.
Tényleg fura, nekem mindig az 50+-os férfiak köszönnek kezit csókolommal, nem gondolnám, hogy öreg nőknek járna, simán csak nőknek - ezért kicsit fura, mikor egy másik nő szájából hallod, ezt aláírom.
De én pl. mindenkit magázok, a 16 éves, hozzám képest még gyereket is. Munkahelyi ártalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!