Mennyit öregedtetek 2010 óta?
Rengeteg a különbség
Akkor voltam 10 éves, szóval elég sokat. Például viselkedésileg; nyitottabb és határozottabb lettem (bár az utóbbin még van mit fejleszteni), szívesen eljárok barátokkal, ismerősökkel ide-oda, kevesebbet agyalok dolgokon, spontánabb lettem az évek alatt.
Magánéleti dolgok körül voltak szépen keverések, főleg az utóbbi 2-3 évben, ez pedig vissza is köszönt a (mentális) egészségemen.
Akkortájt 17-18 éves fiú voltam, most 30 éves férfi vagyok. Személyiségem most is gyerekes, érdeklődő, lázadó lenne, csak tudom, hogy ne mutassam. (Mondjuk inkább úgy, nem vonzódom ahhoz a mentalitáshoz, amit a megfásult, érzéketlen, öntelt, mindenre, mindenkire és a világra is pottyantó felnőtt nemzedék magán visel.)
Képeket visszanézve az arcom már nem olyan bababőrű. Karakteresebb, homlokomon vonalak futnak, hajam is talán ritkásabb, ősz szál is akad, de szerintem most jobb a frizurám, mert akkor olyan semmilyen volt. Arc téren nem panaszkodhatok: Nem feltűnő a változás, és ami történt, az se feltétlen hátrányos. Most is letegez mindenki, fiatalabbnak is gondolnak, amúgy is, pláne, hogy borotválkozom.
A testemet illetően jóval nagyobb a változás. Magasabb ugyan nem igazán lettem, 182-184 körül voltam, vagyok, de a súlyom sokkal több. Volt egy időszak, amikor gyúrtam, izmosodtam, vállasodtam előnyömre, de az utóbbi években meg is híztam. 17 évesen voltam 68 kg, átlagos tinifiú forma, most 93 kg vagyok, elég masszív. Összképileg nem vészes, de van pocak. Ez bizony +25 kg. Legalább mostanában már elhiszik iratok nélkül is, hogy elmúltam 18, 25 évesen ez még nem volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!