Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden rossmannos biztonsági...

Minden rossmannos biztonsági őr azt hiszi, hogy mindenki lopni akar?

Figyelt kérdés

akárhányszor bemegyek venni valamit, állandóan a nyakamba liheg,folyamat szúr a szemeivel,követ mindenhova akárhova megyek.

tudni kell rólam hogy van bennem pár vonó roma vér de nem észrevehető a megjelenésemen, jól öltözött vagyok, adok a kinézetemre és igényes vagyok magamra.

Soha nem jutna eszembe lopni bármit is.

hiszen vásárolni megyek nem lopni.

mai történet lényege :bementem barátnőmmel szempillaspiralt venni, gondoltam ideje valami ujjat kiprobalni (szeretem a változást), nézegetni kezdtük melyik lenne ideális számomra.

nem voltak kint teszterek,a kasszasokon kívül nem láttam más dolgozót ezért a legelső spiralt a kezembe vettem, ki nyitottam és nézegettem :mennyire erősen fekete a színe, milyen kialakítású a kefeje stb. (amihez sztem nagyon is jogom volt mert látatlanban nem veszek semmit,érdekel a minősége stb).

nem próbáltam ki meg nem kenegettem a kezemre sem,erre rám szól lekezeloen (szegyenitve mindenki előtt), h "az nem teszter ne nyitogassad" erre a válaszom az volt h jó, levettem egyet random a polcról duhomben és megvettem.

nehogy már az én hibám legyen h nem volt kint teszter amit az ő dolguk lenne amúgy kirakni:)

szóval vissza terve a figyelgetesre, értem én h ez a munkája, tisztelem is érte h ilyen igényesen végzi, de ez már sztem túl megy egy határon h kellemetlen helyzetbe hozzuk a másikat azzal h bele taposunk az aurajaba és mindenki szeme láttára úgy teszünk mintha egy tolvaj lenne az illető és követjük mindenhova.

A másik meg hogy lehet normálisan, nem flegma stílusban is szólni az embernek (alap tisztelet).

Ez már sok sztem(legalább is nekem már nem fér bele tures határomba) , ki hogy van ezzel?

2023. máj. 19. 20:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

jó lenne nem általánosítani mert nem mindenki ugyan olyan.

magyarok között is vannak gusztustalan állatok.

és te is az vagy amiért beskatulyazol és mindenkit egy kalap alá veszel;)

2023. máj. 23. 05:45
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

Na látod, hogy nem tudod megtagadni a származásodat.

Azonnal elkezdesz trágárul szitkozódni, ha rajta kapnak...

2023. máj. 23. 09:37
 13/13 A kérdező kommentje:
ki volt trágár? xdd a gusztustalan meg az állat szavak egyáltalán nem azok, és nem kaptak rajta semmin,ne itt kötekedj élettelen, ha nem tudsz normális értelmes dolgot hozzá fűzni, köszi :)
2023. máj. 29. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!