Minden rossmannos biztonsági őr azt hiszi, hogy mindenki lopni akar?
akárhányszor bemegyek venni valamit, állandóan a nyakamba liheg,folyamat szúr a szemeivel,követ mindenhova akárhova megyek.
tudni kell rólam hogy van bennem pár vonó roma vér de nem észrevehető a megjelenésemen, jól öltözött vagyok, adok a kinézetemre és igényes vagyok magamra.
Soha nem jutna eszembe lopni bármit is.
hiszen vásárolni megyek nem lopni.
mai történet lényege :bementem barátnőmmel szempillaspiralt venni, gondoltam ideje valami ujjat kiprobalni (szeretem a változást), nézegetni kezdtük melyik lenne ideális számomra.
nem voltak kint teszterek,a kasszasokon kívül nem láttam más dolgozót ezért a legelső spiralt a kezembe vettem, ki nyitottam és nézegettem :mennyire erősen fekete a színe, milyen kialakítású a kefeje stb. (amihez sztem nagyon is jogom volt mert látatlanban nem veszek semmit,érdekel a minősége stb).
nem próbáltam ki meg nem kenegettem a kezemre sem,erre rám szól lekezeloen (szegyenitve mindenki előtt), h "az nem teszter ne nyitogassad" erre a válaszom az volt h jó, levettem egyet random a polcról duhomben és megvettem.
nehogy már az én hibám legyen h nem volt kint teszter amit az ő dolguk lenne amúgy kirakni:)
szóval vissza terve a figyelgetesre, értem én h ez a munkája, tisztelem is érte h ilyen igényesen végzi, de ez már sztem túl megy egy határon h kellemetlen helyzetbe hozzuk a másikat azzal h bele taposunk az aurajaba és mindenki szeme láttára úgy teszünk mintha egy tolvaj lenne az illető és követjük mindenhova.
A másik meg hogy lehet normálisan, nem flegma stílusban is szólni az embernek (alap tisztelet).
Ez már sok sztem(legalább is nekem már nem fér bele tures határomba) , ki hogy van ezzel?
jó lenne nem általánosítani mert nem mindenki ugyan olyan.
magyarok között is vannak gusztustalan állatok.
és te is az vagy amiért beskatulyazol és mindenkit egy kalap alá veszel;)
Na látod, hogy nem tudod megtagadni a származásodat.
Azonnal elkezdesz trágárul szitkozódni, ha rajta kapnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!